top of page

Downloads 

 

Allereerst! Wil je meer weten over mindsets en de impact ervan? Download dan de gratis paper hier!

 

Groeitaal is een manier om een growth mindset te stimuleren. We onderscheiden interne groeitaal (taal die je voor jezelf gebruikt) en externe groeitaal. Ze helpen de focus te leggen op het proces, op leren en ontwikkelen in plaats van op 'goed overkomen en 'goed zijn' fixed mindset).  Groeitaal is gericht op: Uitdagingen aangaan, inspannen, doorzetten, leren van feedback en leren van anderen. Met behulp van deze gratis waardevolle posters kun je groeitaal bevorderen. Ze bevatten vragen, uitspraken en complimenten om stap voor stap verder te komen in het groeiproces. Print uit, oefen, hang ze op!

Een groeimindset laten opbloeien bestaat niet uit trucjes aanleren het vergt de juiste kennis en training en omvat meerderere bouwstenen om een goed fundament te leggen voor persoonlijke groei of team- en/of organisatie ontwikkeling. Deze posters zijn dan ook een hulpmiddel om groeitaal te bevorderen om zo de groeimindset nog meer in te bedden in mens, team en organisatie.

Download gratis

Klik op één van de posters, dan verschijnt rechts een pop-up inschrijfformulier. Na het invullen van het formulier ontvang je de downloads in je mailbox en nog iets extra's. Kijk ook even in je spam. Veel plezier ervan!

bottom of page