top of page

GROWTH MINDSET MASTERCLASS & SPORT

EEN UNIEKE TEAMDAG WAARIN JE VERBINDT, SAMEN BELEEFT EN NAAR HUIS GAAT MET TOOLS TOT GROEI & 'BETER IN JE VEL'! 

 

Maak jezelf en je teamleden op een unieke manier krachtiger en ontplooi jezelf via  deze inspirerende Mindset Masterclass én toegankelijke oefeningen uit de Braziliaans Jiu-Jitsu.. De masterclass wordt gegeven door growth mindset specialist Saskia Verhaeren en de sportieve sessie door BJJ expert Bart Aarts. Eén van de beste van Nederland. Het gaat hierbij niet om kracht maar om timing en techniek. Een bijzondere dag waar denken en handelen vanuit een growth mindset, beweging, bewustwording, brein, binding en beleving centraal. staan.

Groeibrein en MATS,  growth mindset en sport teamdag, heidag, leiderschapsdag

Word je bewuster van je mindset,  de rol van je hersenen én de impact ervan. Ontwikkel vaardigheden, ontvangt kennis & tools voor meer mentale en fysieke wendbaarheid & weerbaarheid die je direct in kunt zetten. 

 

We ontwerpen deze dag altijd in afstemming. Zo kan worden toegespitst op de onderwerpen die actueel zijn of gaan worden. Denk aan de continue en/of op komst zijnde veranderingen, veerkracht, vitaliteit, verbondenheid, groei gericht denken en andere belangrijke onderwerpen die bij velen aan de orde van de dag zijn. 

Een positieve wijze van kennisoverdracht met een variatie aan interactieve breinvriendelijke werkvormen afgestemd op de doelgroep.

 Reflectie, gesprek, verwondering, ervaren, plezier, Met materialen en diverse oefeningen. Bewust worden, ervaren en doen. 

Gegeven door een gecertificeerd docent en BJJ professionals. Eem unieke samenwerking van MATS-opleidingen en Groeibrein

Wil je weten hoe deze waardevolle dag bij jullie zou passen? 

Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande buttons, we gaan graag in gesprek. 

Meer informatie of boeken via onderstaande knoppen. 

bottom of page