DÉ BASIS VOOR BLIJVENDE PERSOONLIJKE GROEI

LEER JE MINDSET EN BREIN KRACHTIG INZETTEN

Een kennis- en inspiratiesessie

Wil jij meer veranderkracht? 
Wil jij je (mentale) veerkracht vergroten?
Wil jij jezelf versterken in persoonlijk leiderschap?
Beter persoonlijke doelen bereiken én je lekkerder in je vel voelen? 
Laat je dan inspireren tijdens deze gratis kennis- en inspiratiesessie van Groeibrein! Met interactieve elementen. Dus niet saai alleen maar wat sheets volgen! 
Ja, ik wil kosteloos deelnemen aan deze waarde-volle kennis & inspiratie sessie op 1 april 2021
Tijd: 20.00 uur
Duur: +/- 75 minuten via ZOOM 
Voor individuele/particuliere deelnemers. Je kunt natuurlijk ook je collega, vriend, vriendin, familie lid vragen om ook in te schrijven! 
arrow&v

Bedank voor je inschrijving! Binnenkort ontvang je een bevestiging en de link naar ZOOM in je mailbox. Let op je spam-box! Groet & Goeds, Saskia 

Saskia Verhaeren - Groeibrein

Groeibrein growth mindst, mindset traine

Wil je je (mentale) veerkracht vergroten, meer veranderkracht krijgen? Jezelf versterken in persoonlijk leiderschap, beter persoonlijke doelen bereiken en je ook lekkerder in je vel voelen? 

Je mindset heeft impact op alles wat je tegenkomt in het leven, of dat nu in je privé leven is of in je werk. Het is absoluut niet vaag en je kunt mindsets leren herkennen en ten positieve leren ombuigen. 

 

De groeimindset is het fundament van alle persoonlijke groei, ontwikkeling & succes. Ook inzicht in de hersenen en de vitaliteit ervan heeft hier een belangrijke rol in. Wanneer je blijft hangen in een vaste mindset kom je niet verder, het houdt je op je plek en ook vaak 'klein'.

De aanpak van Groeibrein is gebaseerd op de growth mindset theorie (meer dan 30 jaar onderzoek) en neuro-wetenschappelijke inzichten. Zonder het hart uit het oog te verliezen. 

Leer je groeimindset brein bewust ontwikkelen en krachtig inzetten. Door meer inzicht hierin begrijp je jezelf (en anderen beter) en kun je blijvende groei in jezelf tot stand brengen. Het mooie is dat je op elk vlak in je leven kunt gebruiken. 

Groeibrein heeft een CKRBO registratie en maakt gebruik van blended learning met o.a. fysieke en/of trainingen, een bijpassende online leeromgeving met gevarieerde werkvormen, mentor-gesprekken en de Groei & Brein Gids (planner). Dat maakt leren leuk, gevarieerd, direct toepasbaar en blijvend voor de rest van je leven!

In deze gratis kennis & inspiratie sessie ga ik in op de groeimindset en de bijbehorende breinkennis. Ik hoop je van harte te ontmoeten op 1 april om 20.00 uur. Schrijf je nu in. 

Lees hier wat anderen van Groeibrein vinden: https://www.groeibrein.nl/aanbevelingen