DE VOORDELEN VAN DE GROWTH MINDSET EN BREINKENNIS VOOR MEDEWERKERS & TEAMS

Een kennis- en inspiratiesessie voor HR, P&O, Learning & Development, change managers en leidinggevenden.  

Ja, ik wil kosteloos deelnemen aan deze waardevolle kennis & inspiratie sessie op
19 mei 2021 - Start: 9.30 uur
 
Voor HR adviseurs, HR, P&O, leidinggevenden, change managers én Learning & Development in organisaties met 7 of meer personeelsleden in dienst.
 
Met interactieve elementen.
Duur: +/- 75 minuten via ZOOM. 
arrow&v

Bedank voor je inschrijving! Binnenkort ontvang je een bevestiging en de link naar ZOOM in je mailbox. Let op je spam-box! Groet & Goeds, Saskia 

Saskia Verhaeren - Groeibrein

Growth mindset training, groeimindset, K

Ondersteun medewerkers met het inzetten van de groeimindset én breinkennis. Vergroot (mentale) wendbaarheid en hun veranderkracht. Versterk persoonlijk leiderschap en de verbinding met elkaar. 

 

De groeimindset is de basis van alle persoonlijke groei, ontwikkeling & succes én 'beter in je vel' aan het werk.

Ook inzicht in de hersenen en de vitaliteit ervan speelt een rol wanneer het gaat om het krachtig inzetten van de groeimindset. Mindset & brein zijn onlosmakelijk verbonden.

Gebaseerd op de growth mindset theorie (meer dan 30 jaar onderzoek) en neurowetenschappelijke inzichten. 

In te zetten in vele situaties en organisaties. Van voorbereiden op veranderingen tot het omgaan met fouten en feedback. Van mentale vitaliteit en stress reductie tot het verbeteren van samenwerken. Zo zijn er nog meer situaties waarbij de groeimindset op een brein bewuste manier wordt ingezet. Dat komt omdat het om een grondhouding gaat.

In deze gratis kennis & inspiratie sessie ga ik in op de groeimindset en de bijbehorende breinkennis. Ik hoop je van harte te ontmoeten op 19 mei. 

Lees hier wat anderen van Groeibrein vinden: https://www.groeibrein.nl/aanbevelingen 

Groeibrein heeft een CKRBO registratie en maakt gebruik van blended learning met o.a. fysieke en/of trainingen, een bijpassende online leeromgeving met gevarieerde werkvormen, evt. mentor-gesprekken en de Groei & Brein Gids (planner). Het is vooral maatwerk. Waar wenselijk werkt groeibrein samen met professionele partners.