De leer-actieve lezing 'Meer balans met groeimindset & breinkennis' zorgt voor beleving & bewustwording en groei. Waardevol voor teams en organisaties! Je ontvangt, soms interactief, kennis & tips om meer in balans te komen. Een mooie impuls tot brein bewust denken en handelen vanuit een groeimindset, meer persoonlijk leiderschap, verbinding en vitaliteit. Mindset, brein & vitaliteit zijn nauw verbonden.  Het geeft een frisse kijk op jezelf en anderen.

De leer-actieve lezing 'Meer balans met groeimindset & breinkennis' zorgt voor beleving & bewustwording en groei. Een mooie impuls tot brein bewust denken en handelen vanuit een groeimindset, meer persoonlijk leiderschap, verbinding en vitaliteit. Waardevol voor teams en organisaties! Je ontvangt, ook interactief, kennis & tips om meer in balans te komen. Mindset, brein & vitaliteit zijn nauw verbonden. Het geeft een frisse kijk op jezelf en anderen.

De 'Masterclass meer balans met groeimindset & breinkennis' zorgt voor bewustwording en beleving. Een waardevolle masterclass voor teams en organisaties. Je ontvangt kennis, tools & tips en oefent op interactieve wijze om meer in balans te komen en je vitaler te voelen. Het zorgt voor meer persoonlijk leiderschap & verbinding. Leer brein bewust denken & handelen vanuit een groeimindset. Mindset, brein & (mentale) vitaliteit zijn nauw verbonden. Een frisse kijk op jezelf en anderen.

Boost-Camp: Meer Balans met groeimindset & brein zorgt voor beleving, bewustwording en een boost! Kennis, tools & tips, verdieping en diverse oefeningen om meer in balans te komen, de verbinding te zoeken, je vitaler te voelen, meer persoonlijk leiderschap te ervaren en doelen te bereiken. Aan de hand van de elementen van de MindBouwSet leer je bewust denken & handelen vanuit een groeimindset.  Mindset, brein & (mentale) vitaliteit zijn nauw verbonden.

Tijdens deze masterclass word je je bewust van je eigen mindset, de mindsets in organisaties en de invloed ervan. Hoe kan een groeimindset zorgen voor meer (mentale) vitaliteit, verbinding en een meer open leerhouding bij bijv. mobiliteit en veranderingen. Waardevol voor HR, P&O en leidinggevenden. Een frisse kijk op mens & organisatie. Wat zijn de voordelen van een groeimindset, wat levert het op én wat heeft je brein hiermee te maken? Ontdek ook welke processen je kunt beïnvloeden om een groeimindset te laten opbloeien. 

Pak digitalisering aan vanuit de groeimindset en breinkennis. Je kunt de angst voor en onzekerheden door digitalisering verminderen of zelfs wegnemen door de 'landing' zachter te maken en mensen te begeleiden. Bewust maken, tools in handen geven en vooral ook ondersteunen in hun mindset, wanneer het om veranderingen gaat. En wat heeft de werknemer nodig?  Wat is de rol van de leidinggevende? Iedere werknemer is in staat om nieuwe dingen te leren, echter de manier waarop en de behoeften kunnen verschillen. De groeimindset & breinkennis helpen hierbij. Bekijk de aanbevelingen.

Check promo hier!  

De 'Masterclass minder stress met groeimindset & breinkennis' zorgt voor bewustwording en beleving. Leer wat stress doet en hoe je dit kunt verminderen door vanuit een groeimindset te denken en te handelen. Je ontvangt kennis, tools & tips en oefent op interactieve wijze om minder stress te ervaren en je vitaler te voelen. Het zorgt voor meer persoonlijk leiderschap en verbinding. Een waardevolle masterclass voor diverse groepen, teams en organisaties. Mindset, brein & (mentale) vitaliteit zijn nauw verbonden.

De Mindset & Breinproeverij:  Een mooie sessie waarin je direct een aantal zaken ervaart en je huiswaarts keert met bruikbare stappen en tips voor je persoonlijke ontwikkeling. Inspiratie tot groei, doelen bereiken, een open leerhouding & verbinding. Een inspirerende interactieve lezing waarin je 'proeft' van wat een groeimindset en brein bewustzijn voor jou en anderen kan betekenen. Deze proeverij kan gegeven worden op een locatie van uw keuze of op de prachtige 'Watervilla Excellent' in Amsterdam. 

In overleg stemmen we af wat wenselijk en nodig is voor uw team of organisatie, maatwerk! Denk aan de start van talentontwikkeling, mobiliteit, een open leer- houding bij veranderingen of meer (mentale) vitaliteit en veerkracht enz. Omdat het om het fundament (grondhouding) gaat voor leren en ontwikkelen kun je het in vele situaties en organisaties inpassen. Het gaat om de impact van mindsets en het brein op de werkvloer: Bewust worden, beleving, tools, oefening en naar wens ontwikkel-nudges en data verzamelen. Bekijk de aanbevelingen

Persoonlijk leiderschap met groeimindset & martial arts. Maak jezelf en je teamleden op een unieke manier krachtiger en ontplooi jezelf via  deze inspirerende Mindset Masterclass én lessen in Braziliaans Jiu-Jitsu.. Het gaat hierbij niet om kracht maar om timing en techniek. Een bijzondere dag waar denken en handelen vanuit een groeimindset, beweging, bewustwording, brein, binding en beleving centraal. staan. Word je bewuster van je mindset, de rol van je brein én de impact ervan op persoonlijk & werkleven. Ontwikkel vaardigheden, ontvangt kennis & tools voor meer mentale & fysieke wendbaarheid en weerbaarheid, om mee aan de slag te gaan. Een bijzondere samenwerking met BJJ expert Bart Aarts. 

Check de promo hier! 

Complimenten & feedback vanuit een groeimindset. Tijdens deze training word je je bewust van je eigen mindset, de mindsets in de (werk-) omgeving en de invloed ervan. Je leert hoe je een groeimindset bij jezelf en anderen kunt laten opbloeien. We zoomen in op complimenten & feedback geven en ontvangen vanuit een groeimindset. Ook het sociale breinsysteem komt aan bod omdat mindset & brein onlosmakelijk verbonden zijn. Een dag met bewustwording, beleving, kennis, tools & tips, verdieping en diverse oefeningen.

Dit speciale gratis webinar is bedoeld voor werkgevers, leidinggevenden, P&O, HRM, directie. Op dit moment wordt er veel wendbaarheid gevraagd van o.a. medewerkers en hun leidinggevenden. Hoe kun je hen ondersteunen in deze veranderingen, hoe kun je persoonlijke ontwikkeling en groei op afstand stimuleren en mensen betrokken houden? Op woe. 16 april om 11.00 uur geef ik uitleg over welk waardevolle programma hen thuis kan ondersteunen wanneer het gaat om omgaan met veranderingen én om een meer wendbare en open leerhouding te laten opbloeien in deze onzekere tijden. Oók voor wanneer we straks weer verder gaan ná deze bijzondere tijd. Het uitgangspunt is de growth mindset en  basis breinkennis die dit ondersteunt. Het programma wordt altijd afgestemd op de doelgroep. De focus ligt op (persoonlijke) ontwikkeling, omgaan met verandering en een open leerhouding en het geeft een mentale boost. Klik op onderstaande button om jouw plek te reserveren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: