De leer-actieve lezing 'Meer balans met groeimindset & breinkennis' zorgt voor beleving & bewustwording en groei. Waardevol voor teams en organisaties! Je ontvangt, soms interactief, kennis & tips om meer in balans te komen. Een mooie impuls tot brein bewust denken en handelen vanuit een groeimindset, meer persoonlijk leiderschap, verbinding en vitaliteit. Mindset, brein & vitaliteit zijn nauw verbonden.  Het geeft een frisse kijk op jezelf en anderen.

De leer-actieve lezing 'Meer balans met groeimindset & breinkennis' zorgt voor beleving & bewustwording en groei. Een mooie impuls tot brein bewust denken en handelen vanuit een groeimindset, meer persoonlijk leiderschap, verbinding en vitaliteit. Waardevol voor teams en organisaties! Je ontvangt, ook interactief, kennis & tips om meer in balans te komen. Mindset, brein & vitaliteit zijn nauw verbonden. Het geeft een frisse kijk op jezelf en anderen.

De 'Masterclass meer balans met groeimindset & breinkennis' zorgt voor bewustwording en beleving. Een waardevolle masterclass voor teams en organisaties. Je ontvangt kennis, tools & tips en oefent op interactieve wijze om meer in balans te komen en je vitaler te voelen. Het zorgt voor meer persoonlijk leiderschap & verbinding. Leer brein bewust denken & handelen vanuit een groeimindset. Mindset, brein & (mentale) vitaliteit zijn nauw verbonden. Een frisse kijk op jezelf en anderen.

Boost-Camp: Meer Balans met groeimindset & brein zorgt voor beleving, bewustwording en een boost! Kennis, tools & tips, verdieping en diverse oefeningen om meer in balans te komen, de verbinding te zoeken, je vitaler te voelen, meer persoonlijk leiderschap te ervaren en doelen te bereiken. Aan de hand van de elementen van de MindBouwSet leer je bewust denken & handelen vanuit een groeimindset.  Mindset, brein & (mentale) vitaliteit zijn nauw verbonden.

Tijdens deze masterclass word je je bewust van je eigen mindset, de mindsets in organisaties en de invloed ervan. Hoe kan een groeimindset zorgen voor meer (mentale) vitaliteit, verbinding en een meer open leerhouding bij bijv. mobiliteit en veranderingen. Waardevol voor HR, P&O en leidinggevenden. Een frisse kijk op mens & organisatie. Wat zijn de voordelen van een groeimindset, wat levert het op én wat heeft je brein hiermee te maken? Ontdek ook welke processen je kunt beïnvloeden om een groeimindset te laten opbloeien. 

Boost-Camp: Meer Balans met groeimindset & brein - Uitgebreid - is waardevol voor teams & organisaties. Kennis, tools & tips, verdieping en diverse oefeningen om meer in balans te komen, de verbinding te zoeken, je vitaler te voelen en meer persoonlijk leiderschap te ervaren. Beleving, bewustwording en een boost! Aan de hand van de elementen van de MindBouwSet leer je bewust denken & handelen vanuit een groeimindset. Mindset, brein & vitaliteit zijn nauw verbonden. Evt. uitbreiding met een 6 weken plan.

De 'Masterclass minder stress met groeimindset & breinkennis' zorgt voor bewustwording en beleving. Leer wat stress doet en hoe je dit kunt verminderen door vanuit een groeimindset te denken en te handelen. Je ontvangt kennis, tools & tips en oefent op interactieve wijze om minder stress te ervaren en je vitaler te voelen. Het zorgt voor meer persoonlijk leiderschap en verbinding. Een waardevolle masterclass voor diverse groepen, teams en organisaties. Mindset, brein & (mentale) vitaliteit zijn nauw verbonden.

De Mindset & Breinproeverij is een inspirerende workshop waarin je wegwijs wordt gemaakt in het verschil tussen een ‘vaste mindset’ en een ‘groeimindset’. en ontdekt welke rol je brein hierin speelt. Je 'proeft' van wat een groeimindset en brein bewustzijn voor jou en anderen kan betekenen. Een mooie sessie waarin je direct een aantal zaken ervaart en je huiswaarts keert met bruikbare stappen en tips. Inspiratie tot groei, doelen bereiken, een open leerhouding & verbinding. Deze proeverij kan gegeven worden op een locatie van uw keuze en op de prachtige 'Watervilla Excellent' in Amsterdam. 

In overleg stemmen we af wat wenselijk en nodig is voor uw team of organisatie. Welke vragen en behoeften liggen er waarop ingespeeld gaat worden. Het is ook mogelijk (i.s.m. Wild Flower Academy) om voorafgaand een analyse te doen. Het gaat om bewust worden van mindsets, de wijze waarop je hiermee om kunt leren gaan en de invloed van je hersenen. Het leren en denken vanuit een groeimindset is het fundament van ontwikkeling en groei. Denk aan bijv. aan de start van team- of talentontwikkeling, een open leerhouding bij mobiliteit en veranderingen of meer (mentale) veerkracht op de werkvloer.

Groei voor alle leerlingen! Tijdens deze incompany training verdeeld over 2,5 dag leert het team alle waardevolle en essentiële bouwelementen om groeimindset & breinologie in de groep te implementeren. Groeimindset & breinkennis zijn nauw  verbonden. Afwisselende en actieve werkvormen waarbij de verdieping wordt opgezocht. Onderdeel hiervan zijn persoonlijke ontwikkeling én onderwijstoepassingen. De trainingsdagen bevatten tools en een implementatieplan voor de groep waarmee je direct aan de slag kunt.

Meer informatie bij ‘Onderwijs’

Groei voor alle leerlingen! Tijdens deze incompany training verdeeld over 2,5 dag leert het team alle waardevolle en essentiële bouwelementen om groeimindset & breinologie voor pubers in de klas te implementeren. Groeimindset & breinkennis zijn nauw  verbonden. Afwisselende en actieve werkvormen waarbij de verdieping wordt opgezocht. Onderdeel hiervan zijn persoonlijke ontwikkeling én onderwijs-toepassingen. De training bevat tools en een implementatieplan voor de klas waarmee je direct aan de slag kunt.

Meer informatie bij ‘onderwijs'

Leiderschap met martial arts  & groeimindset. Leiderschap verhoudt zich met persoonlijk leiderschap. Maak dit op een unieke manier krachtiger en ontplooi jezelf via  deze inspirerende Mindset Masterclass én lessen in Braziliaans Jiu-Jitsu.. Het gaat hierbij niet om kracht maar om timing en techniek. Een bijzondere leiderschapsdag waar denken en handelen vanuit een groeimindset, beweging, bewustwording, brein, binding en beleving centraal. staan. Word je bewuster van je mindset, de rol van je brein én de impact ervan op persoonlijk & werkleven. Ontwikkel vaardigheden, ontvangt kennis & tools voor meer mentale & fysieke wendbaarheid en weerbaarheid, om mee aan de slag te gaan. Een bijzondere samenwerking met BJJ expert Bart Aarts. 

Complimenten & feedback vanuit een groeimindset. Tijdens deze training word je je bewust van je eigen mindset, de mindsets in de (werk-) omgeving en de invloed ervan. Je leert hoe je een groeimindset bij jezelf en anderen kunt laten opbloeien. We zoomen in op complimenten & feedback geven en ontvangen vanuit een groeimindset. Ook het sociale breinsysteem komt aan bod omdat mindset & brein onlosmakelijk verbonden zijn. Een dag met bewustwording, beleving, kennis, tools & tips, verdieping en diverse oefeningen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: