Leer-actieve lezing

Met passie voor ons unieke brein maakt Groeibrein mensen bewust van hun mindset en de impact ervan. Geen vaag gedoe maar met heldere stappen en tools! Een absolute aanrader voor een verfrissende kijk op jezelf en je team, waarmee de kans wordt vergroot dat deelnemers echt open gaan staan voor de gewenste veranderingen. 

Een mooi voorbeeld hiervan is de online kennis & inspiratie-sessie:

Werknemers en ook leidinggevenden kunnen nu zelf ook stappen zetten om om te gaan met alle veranderingen die gaande zijn, een gezonde leerhouding aan te nemen en zichzelf fysiek en mentaal te versterken. 

 

  • Want, wat doen al deze veranderingen met ons brein?

  • Welke mindset kun je het beste inzetten om hiermee om te gaan?

  • Hoe kunnen we de , zoals zekerheid, autonomie en verwantschap verminderen?

  • En hoe kunnen we . Een vitaal brein ondersteunt namelijk onze mindset, mood, vitaliteit, algeheel welzijn en nog veel meer.

Groeibrein biedt diverse interactieve online sessies waarbij ingespeeld wordt op de hulpvraag van de klant. Een voorbeeld hiervan is een kennis- en inspiratiesessie voor álle werknemers die thuiswerken. Groeibrein heeft inmiddels al veel medewerkers een online boost gegeven en handvatten om direct mee aan de slag te gaan!

Groeibrein geeft online en ook nog live trainingen (RIVM-regels) op maat voor:

  • alle medewerkers

  • teams en

  • leidinggevenden.

Of wat dacht je van de Mindset & Breinproeverij? 

Tijdens een Mindset & Breinproeverij neem ik je mee in een inspirerende leer-actieve lezing waarin je wegwijs wordt gemaakt in het verschil tussen een ‘vaste mindset’ en een ‘groeimindset’. Je ontdekt welke rol het brein hierin speelt en ontvangt tools om jezelf en elkaar hierin te trainen. Een mooie sessie waarin je direct een aantal zaken ervaart en je huiswaarts keert met bruikbare stappen en tips. Inspiratie tot groei, een open leerhouding & verbinding.

Ik sluit op professionele wijze zoveel mogelijk aan bij de deelnemende gasten en de ontwikkelvraag van het team. Een op groei gerichte mindset maakt mensen krachtiger, flexibeler en meer ‘verander-proof’. Zo haal je meer uit je jezelf & je team!

Watervilla Excellent

Deze Mindset & Breinproeverij kun je ook beleven op een unieke en inspirerende locatie: Watervilla Excellent! Wil je meer weten over deze workshop op een bijzondere en hoogwaardige locatie in Amsterdam? Klik hier of neem contact op. In dit blog vind je een leuke foto-impressie.

Op eigen locatie en maatwerk! 

Wil je op een eigen locatie een Mindset & Breinproeverij of leer-actieve lezing op maat, afgestemd op de doelgroep? Vul dan het contactformulier of bel 0628889013. 

Mindset & Brein proeverIJ, TEAM. Watervi
logo watervilla excellent.jpg
FB-interieurfotografie-terras-boot-water
FB-eventfotografie-interieurfotografie-w
FB-interieurfotografie-locatie-watervill