Leer-actieve lezing

Met passie voor ons unieke brein maakt Groeibrein mensen bewust van hun mindset en de impact ervan. Geen vaag gedoe maar met heldere stappen en tools! Een absolute aanrader voor een verfrissende kijk op jezelf en je team, waarmee de kans wordt vergroot dat deelnemers echt open gaan staan voor de gewenste veranderingen.

Een mooi voorbeeld van een leer-actieve lezing is de Mindset & Breinproeverij:

Tijdens een Mindset & Breinproeverij neem ik je mee in een inspirerende leer-actieve lezing waarin je wegwijs wordt gemaakt in het verschil tussen een ‘vaste mindset’ en een ‘groeimindset’. Je ontdekt welke rol het brein hierin speelt en ontvangt tools om jezelf en elkaar hierin te trainen. Een mooie sessie waarin je direct een aantal zaken ervaart en je huiswaarts keert met bruikbare stappen en tips. Inspiratie tot groei, een open leerhouding & verbinding.

Ik sluit op professionele wijze zoveel mogelijk aan bij de deelnemende gasten en de ontwikkelvraag van het team. Een op groei gerichte mindset maakt mensen krachtiger, flexibeler en meer ‘verander-proof’. Zo haal je meer uit je jezelf & je team!

Watervilla Excellent

Deze Mindset & Breinproeverij kun je ook beleven op een unieke en inspirerende locatie: Watervilla Excellent! Wil je meer weten over deze workshop op een bijzondere en hoogwaardige locatie in Amsterdam? Klik hier of neem contact op. In dit blog vind je een leuke foto-impressie.

Op eigen locatie en/of op maat

Wil je op een eigen locatie een Mindset & Breinproeverij of leer-actieve lezing op maat, afgestemd op de doelgroep? Vul dan het contactformulier of bel 0628889013. 

logo watervilla excellent.jpg

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: