Onderwijs

vervolg...

WAT DOET GROEIBREIN? 

Specialisatie trainingen

Onderwijsprofessionals verkennen tijdens de diverse specialisatie trainingen aan de hand van de MindBouwSet alle relevante bouwelementen rondom het thema mindset en de bijbehorende essentiële breinkennis. Je wordt uitgedaagd door afwisselende en actieve werkvormen om de verdieping te zoeken. Hierbij komen zelfontwikkeling en (onderwijs)toepassingen aan bod. Je ontvangt onder andere praktische tools en een planning waarmee je aan de slag kunt.

Inhousing, brede aanpak - Incompany trainingen

Meer dan 20 jaar onderwijservaring maakt dat Groeibrein in co-creatie met de school kan zorgen voor een complete implementatie. Wanneer je de groeimindset goed wilt integreren en borgen is een brede aanpak nodig, zoals de eerder genoemde zelfontwikkeling (wanneer je leerlingen wilt ondersteunen in de groeimindset is eigen ervaring eminent), planning, cultuur en de gevolgen voor de processen in de school. Groeibrein geeft hierin ook advies. Denk hierbij aan een implementatie-traject, beoordeling & rapportage, feed-up gesprekken, roosters, vakinhoudelijke aspecten (integratie), ouderbetrokkenheid en schoolactiviteiten. De groeimindset (op een brein bewuste manier) kan ook ingezet worden bij aan de start van (talent-)ontwikkeling van personeel.

 

Maatwerk

Elke school(-organisatie) is anders, daarom gelooft Groeibrein in maatwerk! De programma's worden waar  mogelijk en wenselijk mogelijk afgestemd op de (school-)organisaties. Wil je meer weten neem dan contact op met Groeibrein, via mail of bel 0628889013. We bespreken graag de mogelijkheden voor studiedagen, een school- of organisatie brede aanpak of leeractieve lezingen. Bekijk het aanbod (pakketten) via onderstaande button.