Onderwijs

vervolg...

WAT DOET GROEIBREIN? 

Specialisatie trainingen

Onderwijsprofessionals verkennen tijdens de diverse specialisatie trainingen aan de hand van de MindBouwSet alle relevante bouwelementen rondom het thema mindset en de bijbehorende essentiële breinkennis. Je wordt uitgedaagd door afwisselende en actieve werkvormen om de verdieping te zoeken. Hierbij komen zelfontwikkeling en (onderwijs)toepassingen aan bod. Je ontvangt onder andere praktische tools en een planning waarmee je aan de slag kunt.

Brede aanpak

Groeibrein geeft ook advies om binnen de school een groeimindset cultuur op te laten bloeien. Denk hierbij aan een implementatietraject, beoordeling & rapportage, feed-up gesprekken, roosters, vakinhoudelijke aspecten, ouderbetrokkenheid en activiteiten.

 

Groeimindset kan ook ingezet worden bij (talent-)ontwikkeling van personeel. Zie hiervoor de pagina (talent-)ontwikkeling. 

Maatwerk

De programma's worden waar nodig op maat gemaakt, vanuit de wensen van de school(-organisatie). Meer informatie kun je vinden bij 'werkwijze'.  Wil je meer weten of een training op neem dan gerust contact op met Groeibrein. We bespreken graag de mogelijkheden voor studiedagen, een school- of organisatie brede aanpak of leer-actieve lezingen. Bekijk het gehele aanbod via onderstaande groene button. 

Tweedaagse training via Logavak

Groeibrein heeft een mooie samenwerking met Logavak Onderwijsgroep. De training 'Brein bewust op weg met groeimindset (in het basisonderwijs)' kun je via onderstaande knop aanvragen. Hier vind je ook alle informatie over de inhoud van de tweedaagse training. 

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: