(Talent) Ontwikkeling

Werkgever, ondernemer, werknemer, leerling, docent, directeur, we zijn allemaal mensen

Teams, scholen en organisaties bestaan uit mensen. Jong of oud, elk met zijn of haar persoonlijke groei en mindset. Wanneer je wilt ontwikkelen speelt je mindset een cruciale rol. Het begrip 'mindset' staat voor hoe jij denkt over je capaciteiten, talent en intelligentie - en de ontwikkelbaarheid daarvan. Volgens Carol Dweck zijn er twee soorten mindsets: een groeimindset die zorgt voor doorzettingsvermogen, motivatie en een passie voor leren en ontwikkelen en een vaste mindset die juist zorgt voor belemmering. Een groeimindset helpt kinderen, volwassenen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen.

 

Het is de basis van (talent)ontwikkeling en groei! 

 

Zet mindset & brein in

​Ken je dat? Je hoort of leest: "Met de juiste mindset kun je het wel!" Maar wat is mindset eigenlijk?

Hoe werkt dat? Wil je doorgaan waar je nu ophoudt? Wil je je doelen bereiken? Wil je meer leiderschap over jezelf, over de dingen die je doet? 

Een groeimindset is het begin van echte groei. Het is hét fundament van al het leren, in welke vorm dan ook. Een groeimindset is life-changing! Je denken, handelen en voelen verandert vanuit een groeimindset. Groeibrein helpt jou met behulp van de MindBouwSet naar een overtuiging die meer gericht is op verandering en groei. Met deze brein bewuste groeimindset krijg je meer leiderschap over jezelf. ​Het maakt je (veer-)krachtiger! 

Wil je nog wat meer toelichting lees dan verder bij:

Groeimindset, Iedereen groeimindset of Werkwijze

Meer informatie voor onderwijs of organisaties? Ga naar: Diensten of bekijk direct het mooie aanbod. Wil je een persoonlijke toelichting of vragen beantwoord hebben? Neem gerust contact op! 

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: