• Saskia Verhaeren, Groeibrein

Food For Thoughts


Food For Thoughts, voed je gedachten en bereik doelen. Een proeverij voor het brein.

Petra Pruijsen (van ZoetZoutZijn) en ik organiseren samen een bijzondere avond! Wij nodigen jou van harte uit op 28 mei voor FOOD FOR THOUGHTS. Tijdens deze proeverij delen wij ‘thoughts’ en ‘food’ om te inspireren, te leren en te proeven! Op deze bijzondere avond komen we in een ongedwongen setting bij elkaar. Wat staat je te wachten?

• Je ontvangt tools om meer sturing te geven aan je gedachten

• Je leert en ervaart wat mindset nu echt is en welke mindsets er zijn

• Je ontvangt tips hoe je je brein in kunt zetten in je dagelijkse leven

• Je leert welke voedingsmiddelen goed zijn voor je brein

• Je geniet van heerlijk eten die je hersenen een boost geven!

Meer informatie en inschrijven kan hier!

#gezond #energie #mindset #hetfittebrein #breininbeeld #gezond #groeibrein #hersenen #groei #body #hersens #hersenen #food #FoodforThoughts #broccoli #brein #zoetzoutzijn #gedachten #breinboosters #brein #bewust