• Saskia Verhaeren, Groeibrein

BREINfeitje op een rijtje


Je hebt een fantastisch brein! In deze geanimeerde slideshow zie je een aantal BREINfeitjes op een rijtje. Voor het doen opbloeien van een op groei gerichte mindset is het nodig om wat brainbasics te kennen.. Leuk om van te leren, anderen te inspireren of om in gesprek te gaan. Wil je de BREINfeitjes los van elkaar zien of op groei gerichte MINDzetjes lezen? Ga dan naar 'Quotes & Facts' op deze website.

#mindset #groeiimindset #breinfeitje #mindzetje #brainkennis #brein #hersenen #hersens #brain #brainbasics #neurowetenschappen #neurotransmitters #neuronen #onderwijs #breinles #pubers #leren #groei #ontwikkeling #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #groeibrein #basisschool #groep #ontwikkelen #growthmindset

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: