• Saskia Verhaeren, Groeibrein

Verandering? Op zoek naar inspiratie?


Op zoek naar inspiratie op een inspirerende locatie?

Watervilla Excellent biedt deze mogelijkheid in samenwerking met Groeibrein door een het aanbod van onder andere een Mindset en breinproeverij workshop.

Tijdens deze Mindset & Breinproeverij neem ik je mee in een inspirerende workshop waarin je wegwijs wordt gemaakt in het verschil tussen een ‘vaste mindset’ en een ‘groeimindset’. Je ontdekt welke rol het brein hierin speelt en ontvangt tools om jezelf en elkaar hierin te trainen. Een mooie sessie waarin je direct een aantal zaken ervaart en je huiswaarts keert met bruikbare stappen en tips. Inspiratie tot groei, een open leerhouding & verbinding.

Ik sluit op professionele wijze zoveel mogelijk aan bij de deelnemende gasten en de ontwikkelvraag van het team. Een op groei gerichte mindset maakt mensen krachtiger, flexibeler en meer ‘veranderproof’. Zo haal je meer uit je jezelf & je team!

Meer weten en boeken?

Ga naar Watervilla Excellent