• Saskia Verhaeren, Groeibrein

Brein bewust op weg met groeimindset


Brein bewust op weg met groeimindset in de basisschool

Eén van de Groeibrein trainingen wordt vanaf nu aangeboden door Logavak Opleidingsgroep. Het gaat hier om de tweedaagse training 'Brein bewust op weg met groeimindset' van en door Groeibrein.

Tot de doelgroep behoren: Leerkrachten, remedial teachers, intern begeleiders, management en leerkrachtcoaches van basisscholen. Meer over de inhoud van deze training kun je vinden op de website van Logavak Opleidingsgroep. Wil je nog meer informatie over groeimindset in het onderwijs lees dan hier verder.

#growthmindset #groeimindset #breinbewust #mindset #mindsets #groeimindset #caroldweck #logavak #tweedaagse #basisonderwijs #basisschool #leraar #leerkracht #leerlingen #Persoonlijkeontwikkeling #hersenen #hetfittebrein