Downloads 

 

Een groeimindset stimuleer je door groeitaal te gebruiken. We onderscheiden interne groeitaal (taal die je voor jezelf gebruikt) en externe groeitaal. Ze helpen de focus te leggen op het proces, op leren en ontwikkelen in plaats van op 'goed overkomen en 'goed zijn'.(= vaste mindset). Het zorgt ervoor dat je mentaal flexibeler wordt en meer uit jezelf (en de ander) haalt én het verbindt! Groeitaal is gericht op: Uitdagingen aangaan, inspannen, doorzetten, leren van feedback en leren van anderen. 

 

Met behulp van deze gratis waardevolle posters kun je groeitaal bevorderen. Ze bevatten vragen, uitspraken en complimenten om stap voor stap verder te komen in het groeiproces. Print uit, oefen, hang ze op!

Een groeimindset laten opbloeien bestaat niet uit trucjes aanleren het vergt de juiste kennis en oefening en omvat meerderere bouwstenen om een goed fundament te leggen. Deze posters zijn dan ook  een hulpmiddel om groeitaal te bevorderen. Een onderdeel van de bouwsteen 'Bouw' van de MindBouwSet.

Onderstaande vijf posters zijn een hulpmiddel bij het inbedden van groeitaal in mens, team en organisatie. Klik op een poster voor een groter formaat (PDF) en download ze gratis! 

1/2

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: