top of page

Downloads 

 

Een groeimindset stimuleer je door groeitaal te gebruiken. We onderscheiden interne groeitaal (taal die je voor jezelf gebruikt) en externe groeitaal. Ze helpen de focus te leggen op het proces, op leren en ontwikkelen in plaats van op 'goed overkomen en 'goed zijn'.(= vaste mindset). Het zorgt ervoor dat je mentaal flexibeler wordt en meer uit jezelf (en de ander) haalt én het verbindt! Groeitaal is gericht op: Uitdagingen aangaan, inspannen, doorzetten, leren van feedback en leren van anderen. 

 

Met behulp van deze gratis waardevolle posters kun je groeitaal bevorderen. Ze bevatten vragen, uitspraken en complimenten om stap voor stap verder te komen in het groeiproces. Print uit, oefen, hang ze op!

Een groeimindset laten opbloeien bestaat niet uit trucjes aanleren het vergt de juiste kennis en mindset training en omvat meerderere bouwstenen om een goed fundament te leggen voor persoonlijke groei of team- en/of organisatie ontwikkeling. Deze posters zijn dan ook  een hulpmiddel om groeitaal te bevorderen om zo de groeimindset nog meer in te bedden in mens, team en organisatie. 'Bouw' is dan ook een onderdeel van de MindBouwSet.

Download gratis

Klik op één van de posters, dan verschijnt een inschrijfformulier. Na het invullen van het formulier wordt de downloadlink direct zichtbaar onderaan de invulvelden. Veel plezier ervan!

Bekijk ook eens deze korte video's met voorbeelden van groeivragen die je aan jezelf of anderen kunt stellen. 

bottom of page