top of page

WERKWIJZE

Een doel behalen lukt niet ineens, verandering teweeg brengen ook niet. Het heeft een stevige basis nodig. Je mindset bepaalt of je vooruit komt en (meer kennis van) je brein speelt hierin een cruciale rol. De fixed mindset zorgt voor belemmering, de groeimindset voor succes! Groeibrein baseert haar werkwijze op drie belangrijke, met elkaar verbonden pijlers: 

Groewth mindset, fixed mindset, team ontwikkeling, mindset training, mindset professional, mentor, coach, team training, persoonijk leiderschap. Groeimindset, breinkennis, vitaal brein, brainbalance

Mindset kennis, Brein kennis & het Vitale brein. 

Brein bewust je growth mindset laten opbloeien wordt veel ingezet als fundament voor een diversiteit aan verandertrajecten, teamontwikkeling,  persoonlijke groei, diversiteit & inclusie, zelfleiderschap en meer mentale vitaliteit (op de werkvloer). Uit onderzoeken blijkt dat een growth mindset zorgt voor een open leerhouding voor leren en ontwikkelen, meer wendbaarheid, betrokkenheid, verbinding, beter samenwerken, meer mentale vitaliteit (minder negatieve stress) en meer inclusief denken, om maar eens een aantal mooie resultaten ervan te noemen. Dit komt omdat het om een grondhouding van mensen gaat.

 

Omdat elke organisatie en situatie anders is wordt altijd gekeken naar wat nodig is. Groeibrein is de growth mindset professional die brein bewust werkt. 

 

Werkwijze:

Werkwijze, mindset interventies, f Growth mindset trainingen, training, groei mindset coac

Groeibrein werkt met de MindBouwSet. Hierin komen alle essentiële onderdelen aan bod die nodig zijn om je bewust te worden van jouw mindset en die van anderen. Je leert hoe je mindset & brein in kunt zetten om aan een op groei gerichte overtuiging te bouwen, groei en verandering op gang te brengen en om doelen te behalen. Het is een goede basis om een groeimindset te ontwikkelen in jezelf of in je team of organisatie. Vanuit verbinding kun je anderen stimuleren en inspireren en samen bouwen aan een 'growth mindset culture'. Het is een wetenschappelijk bewezen manier van denken waaruit handelingen voortvloeien. Hierdoor ontstaan positieve gevoelens en acties die verandering op gang brengen. Wil je meer weten over welke twee mindsets er zijn, klik dan hierEen aantal bouwstenen van de MindBouwSet vind je onderaan deze pagina kort samengevat. (Beweeg over.. of klik op de elementen). 

Hieronder vind je ook een button voor meer informatie over de breinvriendelijke werkwijze.

Growth mindset, groeimindset training, trainer, workshop, mindset professional, mindset mentor coach, Groeibrein, mindbouwset
Werkwijze Groeibrein, stappen, growth mindset training, groeimindset training, mindset tra
Groeibrein, Saskia Verhaeren, groei mindset training, growth mindset trainer
bottom of page