Werkwijze

Een doel behalen lukt niet ineens, verandering teweeg brengen ook niet. Het heeft een stevige basis nodig. Je mindset bepaalt of je vooruit komt en je hersenen spelen daarin een cruciale rol. De fixed mindset zorgt voor belemmering, de groeimindset voor succes! Groeibrein baseert een traject, training of workshop op drie belangrijke, met elkaar verbonden pijlers: Mindset kennis, Brein kennis en het Vitale brein. 

Groewth mindset, fixed mindset, team ontwikkeling, mindset training, mindset professional, mentor, coach, team training, persoonijk leiderschap. Groeimindset, breinkennis, vitaal brein, brainbalance

Brein bewust je growth mindset laten opbloeien wordt veel ingezet als fundament voor bijv.: persoonlijke groei, persoonlijk leiderschap, meer werkgeluk, teamontwikkeling en meer wendbaarheid bij veranderingen in de organisatie. Het stimuleert een open leerhouding voor leren en ontwikkelen, zorgt voor een betere samenwerking, meer flexibiliteit, mentale vitaliteit, inclusie en verbinding. Dit komt omdat het om een grondhouding van mensen gaat. Omdat elke organisatie en situatie anders is wordt altijd gekeken naar wat nodig is. Groeibrein is de growth mindset professional die brein bewust werkt. 

Met de MindBouwSet van Groeibrein word je je bewust van jouw mindset en die van anderen en leer je hoe je jouw mindset & brein in kunt zetten om aan jouw op groei gerichte overtuiging te bouwen. Je bent als het ware zelf architect en geeft met deze set van essentiële elementen vorm aan jouw groeimindset. Vanuit verbinding kun je anderen stimuleren en inspireren en samen bouwen aan een groeimindset cultuur. Het is een wetenschappelijk bewezen manier van denken waaruit handelingen voortvloeien. Hierdoor ontstaan positieve gevoelens en acties die verandering op gang brengen. Wil je meer weten over welke twee mindsets er zijn, klik dan hier! 

 

Met de MindBouwSet komen alle essentiële onderdelen aan bod die nodig zijn om groei en verandering op gang te brengen en om doelen te behalen. Het is een goede basis om een groeimindset en/of een groeimindset cultuur te ontwikkelen in jezelf en in je organisatie. Tijdens alle activiteiten van Groeibrein ben je zelf architect met de MindBouwSet. Je bouwt met de elementen en legt het fundament voor een groeimindset. Dit fundament begint met jouw wens, die uiteindelijk zal resulteren in het doel dat voor ogen ligt. Het doel is het resultaat van het leren en groeien en de focus ligt dan ook op het bouwen, op het proces. 

De MindBouwSet bevat essentiële bouwstenen voor een groeimindset zoals bewustwording, mindset kennis, breinkennis, focus, een vitaal brein, zelfregulatie en verbinding. Een aantal bouwstenen vind je hieronder kort samengevat. Beweeg over.. of klik op de elementen. 

Growth mindset, groeimindset training, trainer, workshop, mindset professional, mindset mentor coach, Groeibrein, mindbouwset