Werkwijze

Een doel behalen lukt niet ineens, verandering teweeg brengen ook niet. Daar bouw je aan, je leert en komt vooruit! Je mindset bepaalt of je vooruit komt en je hersenen spelen daarin een cruciale rol. Wanneer je voelt dat je anders wilt, beter wilt, kun je anders leren denken. Dit zorgt voor andere keuzes, andere keuzes zorgen voor andere acties, andere acties zorgen weer voor anders voelen. 

Met de MindBouwSet van Groeibrein word je je bewust van jouw mindset en die van anderen en leer je hoe je jouw mindset & brein in kunt zetten om aan jouw op groei gerichte overtuiging te bouwen. Je bent als het ware zelf architect en geeft met deze set van essentiële elementen vorm aan jouw groeimindset. Vanuit verbinding kun je anderen stimuleren en inspireren en samen bouwen aan een groeimindset cultuur.

 

Het is een wetenschappelijk bewezen manier van denken waaruit handelingen voortvloeien. Hierdoor ontstaan positieve gevoelens en acties die verandering op gang brengen. Wil je meer weten over welke twee mindsets er zijn? klik dan hier! 

 

Met de MindBouwSet komen alle essentiële onderdelen aan bod die nodig zijn om groei en verandering op gang te brengen en om doelen te behalen. Het is dé basis om een groeimindset en/of een groeimindset cultuur te ontwikkelen in jezelf en in je organisatie. 

 

Tijdens alle activiteiten van Groeibrein ben je zelf architect met de MindBouwSet. Je bouwt met de elementen en legt eerst het fundament. Het fundament voor een groeimindset. Dit fundament begint met jouw wens, die uiteindelijk zal resulteren in het doel dat voor ogen ligt. Het doel is het resultaat van het leren en groeien en de focus ligt dan ook op het bouwen, op het proces. 

De MindBouwSet bevat essentiële bouwstenen voor een groeimindset zoals

bewustwording, mindset kennis, breinkennis, focus, een vitaal brein, zelfregulatie en verbinding. 

Een aantal bouwstenen vind je hieronder kort samengevat. Beweeg over.. of klik op de elementen. 

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: