Samenwerking

Groeibrein gelooft in samenwerking. De verbinding met anderen versterkt, omdat 'relatie' is één van de basisbehoeften van de mens is. We hebben hier ook een specifiek breinsysteem voor: Het sociale breinsysteem. Binding zoeken met anderen zit dan ook als bouwelement in de MindBouwSet. Groeibrein werkt op verschillende wijzen samen met onderstaande relaties. 

Watervilla Excellent

Watervilla Excellent: Creating inspiring moments. Laat je verrassen op deze unieke, inspirerende maar ook rustgevende 5 sterren locatie op de Amstel in hartje Amsterdam. De watervilla is hoogwaardig afgewerkt en zeer smaakvol ingericht. Een echte eyecatcher is haar 21 meter lange raampartij, met een weids uitzicht over het brede stuk van de Amstel. Even een mooie break? Dan bestaat de mogelijkheid om op een bijzondere wijze te gaan varen. Watervilla Excellent denkt graag mee om in te spelen op uw wensen en om u te ontzorgen. Ofwel een prachtige, passende en inspirerende omgeving voor een waardevolle interactieve lezing, proeverij of training van Groeibrein!

VitaalBreda

Groeibrein werkt samen in een netwerk van zelfstandige professionals, ondernemers en organisaties met ieder zijn of haar eigen specialisme. Wat ons bindt? Met veel passie en plezier mensen helpen vitaler te leven. Onze algemene doelstelling is het ondersteunen van de inwoners van Breda bij het versterken, vergroten en vermeerderen van hun vitaliteit en gezondheid in algemene zin. VitaalBreda werkt samen aan een gezonde en vitale stad. We zien gerichte interventies op het gebied van gedragsverandering als basis om mensen bewust te maken van hun eigen gedrag en leefstijl. Groeibrein doet dit door mensen bewust te maken van hun mindset, het belang van een vitaal brein en de impact ervan op hun leven. 

DE M FACTOR

Groeibrein is één van de experts bij De M FACTOR. Als freelance. brein bewust groeimindset trainer & adviseur breng ik met mensen in beweging. Groeimindset & breinkennis als inspiratie en tool tot groei, een open leerhouding en verbinding! De M FACTOR ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en begeleiden van organisatie-brede vernieuwingstrajecten. Met hun specifieke expertise heeft De M FACTOR aantoonbaar organisaties in hun kracht gezet en tot de eredivisie laten behoren in hun markt. Hierbij doen zij níet altijd wat een opdrachtgever vraagt. Wél wat nodig is om mensen succesvol in beweging te krijgen. Dit doen zij al meer dan 20 jaar, mede dankzij het vertrouwen van de opdrachtgevers.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel!

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: