top of page

SAMENWERKINGSPARTNERS

Groeibrein gelooft in samenwerking. De verbinding met anderen versterkt, omdat 'relatie' ook één van de basisbehoeften van mensen is. Ook vanuit de groeimindset wordt samenwerking aangemoedigd. Het onderdeel 'binding' is dan ook een element van de MindBouwSet. De growth mindset staat dan ook voor leren van en met anderen. We hebben hier ook een specifiek breinsysteem voor: Het sociale breinsysteem. Groeibrein werkt op verschillende wijzen samen met onderstaande relaties. Denk aan een training of workshop aan grote groepen, mentor programma of een groter opgezet traject of project. 

Saskia Verhaeren, Groeibrein, groeimindset, groei mindset, growth mindset, brein bewust, g

SPARQzone

Groeibrein werkt samen met SPARQzone. Een uniek concept in Nederland! Growth mindset is het nieuwe goud! De growth mindset kan floreren wanneer je meer inzicht krijgt in de twee mindsets en in de werking van je hersenen. De growth mindset is het fundament voor ontwikkeling, groei, verandering & verbinding. Elementen die nog meer inzichtelijk worden door SPARQzone. Het is een bijzondere, eenvoudige, snelle en effectieve benadering die jou in contact brengt met jezelf, in verbondenheid met je team. Deze zone herdefinieert de vergaderruimte. De natuurlijke omgeving katalyseert het diepere, bredere denken dat nodig is in deze uitdagende tijden. Deze video geeft een beeld. Door op deze unieke manier samen te zijn in de natuur kun je in een andere hersenstaat komen; van het netwerk in de hersenen dat betrokken is bij aanhoudende aandacht, werkgeheugen en probleemoplossing (CEN= Centraal Executief Netwerk) naar het netwerk dat het Default Mode Netwerk genoemd wordt. Dit netwerk is niet gericht op de buiten-

wereld (een wakkere rust). Denk aan dagdromen en ‘mind wandering’

Het is ook actief wanneer je aan jezelf denkt, aan anderen, je het

verleden herinnert en plannen maakt voor de toekomst. Veel teams

hebben hun denken over strategie, verandering en samenwerking

verlegd door samen te komen in deze bijzonder plek, die vanaf juni in

heel Nederland is te plaatsen. Bekijk via de button het unieke aanbod

voor leidinggevenden & management teams. We ontwerpen deze

dag in afstemming.

 

 

The Diversity Company

Een viertal professionals, waaronder Groeibrein en The Diversity Company hebben een mooi en waardevol programma ontwikkelt voor vrouwelijke leiders: The Female Leadership Journey. 

Ook in andere trajecten maken we gebruik van elkaars expertise om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de hulpvragen van onze klanten. Groeibrein werkt met The Diversity company samen wanneer het gaat om diversiteit & inclusie. Zonder een growth mindset is inclusief zijn een lastig verhaal. The Diversity company is al ruim 10 jaar een betrouwbare partner in Diversiteit & Inclusie – analyse, advies, implementatie. Diversiteit gaat om wat ons bindt, niet om wat ons scheidt, is onze visie. Als organisatie bereik je betere resultaten met een groep medewerkers die divers is samengesteld en optimaal samenwerkt. Veel organisaties zijn zich er inmiddels van bewust, dat ze een gebalanceerde afspiegeling van de samenleving zouden moeten zijn: man/vrouw, oud/jong, verschillende culturele achtergronden, persoonlijkheden en denkstijlen. Iedereen heeft zijn unieke kijk op de zaak. In een team met medewerkers van verschillende achtergronden, ontstaan nieuwe en creatieve ideeën. The Diversity Company adviseert en ondersteunt organisaties die begrijpen dat meer diversiteit zorgt voor betere resultaten, o.a. op het terrein van; Verbetering van het werkgeversimago; Hogere medewerkers-tevredenheid; Verbeterd bedrijfsresultaat; Groei in marktaandeel.

MATS opleidingen

Samen met MATS opleidingen heeft Groeibrein een waardevolle en unieke teamdag ontwikkelt die we altijd op maat toespitsen. (Persoonlijk) Leiderschap met groeimindset & BJJ. Maak jezelf en je teamleden op een unieke manier krachtiger en ontplooi jezelf via  deze inspirerende Mindset Masterclass én toegankelijke lessen in Braziliaans Jiu-Jitsu. Groeibrein werkt hierbij samen met de professional Bart Aarts, eigenaar van MATS opleidingen en MATS sportschool. Met MATS opleidingen helpt hij mensen de controle over de uitdagingen in hun privéleven en werk te handhaven. Bart doet dit op een unieke manier door met Martial Arts mensen te verbinden en de leiding over zichzelf te laten nemen. Zo versterkt MATS bij medewerkers de eigenschappen die nodig zijn om succesvol te zijn. Wil je meer weten over deze bijzondere en actieve teamdag, bekijk dan het aanbod of neem contact op. 

bottom of page