Samenwerking

Groeibrein gelooft in samenwerking. De verbinding met anderen versterkt, omdat 'relatie' ook één van de basisbehoeften van mensen is. Ook vanuit de groeimindset wordt samenwerking aangemoedigd. Het onderdeel 'binding' is dan ook een element van de MindBouwSet. De growth mindset staat dan ook voor leren van en met anderen. We hebben hier ook een specifiek breinsysteem voor: Het sociale breinsysteem. Groeibrein werkt op verschillende wijzen samen met onderstaande relaties. Denk aan een training of workshop aan grote groepen, mentor programma of een groter opgezet traject of project. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
_Profielfoto Groeibrein Saskia Brein Log

Blanchard Nederland

De trainingen van Groeibrein voegen met de groeimindset én meer inzicht in ons brein een verdieping toe aan de Blanchard trainingen. Het gaat hier om de trainingen die te maken hebben met zelfontwikkeling, zelfleiderschap én verandertrajecten binnen organisaties. n onderstaande twee flyers vind je twee trainingen die een waardevol fundament leggen voor twee trainingen van Blanchard Nederland. De trainingen van Blanchard vind je via het gedeelte hieronder. Het zal altijd maatwerk zijn omdat elke situatie en organisaties uniek is. 

- Veranderkracht

- Succes Mindset 

 

Blanchard - De expertise van leidinggevenden is van invloed op elk aspect van een bedrijf: de betrokkenheid van medewerkers, productiviteit, omzet en resultaten. Goed management gaat meestal niet vanzelf. The Ken Blanchard Companies vindt dat iedereen het verdient om met een geweldige leidinggevende te werken. Een bedrijf voor leiderschapstraining en -ontwikkeling met meer dan 35 jaar ervaring in het trainen van miljoenen managers over de hele wereld die nu het beste in hun mensen naar boven kunnen halen, geweldige werkplekken kunnen creëren en bedrijfsresultaten kunnen realiseren. KBC is een dynamische organisatie die haar concepten update en uitbreidt. Lees meer over Blanchard Nederland in dit document.

 

 

The Diversity Company

Een zevental professionals, waaronder Groeibrein en The Diversity Company hebben een mooi en waardevol programma ontwikkelt voor vrouwelijke leiders: The Female Leadership Journey. 

Ook in andere trajecten maken we gebruik van elkaars expertise om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de hulpvragen van onze klanten. 

The Diversity company - Al ruim 10 jaar een betrouwbare partner in Diversiteit & Inclusie – analyse, advies, implementatie. Diversiteit gaat om wat ons bindt, niet om wat ons scheidt, is onze visie. Als organisatie bereik je betere resultaten met een groep medewerkers die divers is samengesteld en optimaal samenwerkt. Veel organisaties zijn zich er inmiddels van bewust, dat ze een gebalanceerde afspiegeling van de samenleving zouden moeten zijn: man/vrouw, oud/jong, verschillende culturele achtergronden, persoonlijkheden en denkstijlen. Iedereen heeft zijn unieke kijk op de zaak. In een team met medewerkers van verschillende achtergronden, ontstaan nieuwe en creatieve ideeën. The Diversity Company adviseert en ondersteunt organisaties die begrijpen dat meer diversiteit zorgt voor betere resultaten, o.a. op het terrein van; Verbetering van het werkgeversimago; Hogere medewerkers-tevredenheid; Verbeterd bedrijfsresultaat; Groei in marktaandeel.

MATS opleidingen

Samen met MATS opleidingen heeft Groeibrein een waardevolle en unieke teamdag ontwikkelt die we altijd op maat toespitsen. (Persoonlijk) Leiderschap met groeimindset & martial arts. Maak jezelf en je teamleden op een unieke manier krachtiger en ontplooi jezelf via  deze inspirerende Mindset Masterclass én lessen in Braziliaans Jiu-Jitsu. 

Groeibrein werkt samen met Bart Aarts, eigenaar en oprichter van MATS opleidingen en MATS sportschool. Met MATS opleidingen helpt hij mensen de controle over de uitdagingen in hun privéleven en werk te handhaven. Bart doet dit op een unieke manier door met Martial Arts mensen te verbinden en de leiding over zichzelf te laten nemen. Zo versterkt MATS bij medewerkers de eigenschappen die nodig zijn om succesvol te zijn. 

 

VitaalBreda

Groeibrein werkt samen in een netwerk van zelfstandige professionals, ondernemers en organisaties met ieder zijn of haar eigen specialisme. Wat ons bindt? Met veel passie en plezier mensen helpen (mentaal) vitaler te leven. Onze algemene doelstelling is het ondersteunen van de inwoners van Breda bij het versterken, vergroten en vermeerderen van hun vitaliteit en gezondheid in algemene zin. VitaalBreda werkt samen aan een gezonde en vitale stad. We zien gerichte interventies op het gebied van gedragsverandering als basis om medewerkers van bedrijven en organisaties in Breda bewust te maken van hun eigen gedrag en leefstijl. Groeibrein doet dit door mensen bewust te maken van hun mindset, het belang van een vitaal brein en de impact ervan op hun privé en werkleven. Vitaal Breda: "Wij zorgen dat u toekomstbestendig met uw bedrijf aan de slag kunt gaan met vitaliteit als strategisch instrument voor duurzame inzetbaarheid en een gezonde werkvloer met flexibel inzetbare medewerkers"

Heb je vragen over de samenwerking en in hoeverre dit ook oplossingen voor uw organisatie kan bieden? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of mail of bel Groeibrein.