Samenwerking

Groeibrein gelooft in samenwerking. De verbinding met anderen versterkt, omdat 'relatie' is één van de basisbehoeften van de mens is. We hebben hier ook een specifiek breinsysteem voor: Het sociale breinsysteem. Binding zoeken met anderen zit dan ook als bouwelement in de MindBouwSet. Groeibrein werkt op verschillende wijzen samen met onderstaande relaties. 

VitaalBreda

Groeibrein werkt samen in een netwerk van zelfstandige professionals, ondernemers en organisaties met ieder zijn of haar eigen specialisme. Wat ons bindt? Met veel passie en plezier mensen helpen vitaler te leven. Onze algemene doelstelling is het ondersteunen van de inwoners van Breda bij het versterken, vergroten en vermeerderen van hun vitaliteit en gezondheid in algemene zin. VitaalBreda werkt samen aan een gezonde en vitale stad. We zien gerichte interventies op het gebied van gedragsverandering als basis om mensen bewust te maken van hun eigen gedrag en leefstijl. Groeibrein doet dit door mensen bewust te maken van hun mindset, het belang van een vitaal brein en de impact ervan op hun leven. 

The Diversity Company

Al ruim 10 jaar een betrouwbare partner in Diversiteit & Inclusie – analyse, advies, implementatie. Diversiteit gaat om wat ons bindt, niet om wat ons scheidt, is onze visie. Als organisatie bereik je betere resultaten met een groep medewerkers die divers is samengesteld en optimaal samenwerkt. Veel organisaties zijn zich er inmiddels van bewust, dat ze een gebalanceerde afspiegeling van de samenleving zouden moeten zijn: man/vrouw, oud/jong, verschillende culturele achtergronden, persoonlijkheden en denkstijlen. Iedereen heeft zijn unieke kijk op de zaak. In een team met medewerkers van verschillende achtergronden, ontstaan nieuwe en creatieve ideeën. The Diversity Company adviseert en ondersteunt organisaties die begrijpen dat meer diversiteit zorgt voor betere resultaten, o.a. op het terrein van; Verbetering van het werkgeversimago; Hogere medewerkers-tevredenheid; Verbeterd bedrijfsresultaat; Groei in marktaandeel.

Een zevental professionals, waaronder Groeibrein en The Diversity Company hebben een mooi en waardevol programma ontwikkelt voor vrouwelijke leiders: The Female Leadership Journey. 

Heb je vragen over de samenwerking en in hoeverre dit ook oplossingen voor uw organisatie kan bieden? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak online

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: