top of page

ONDERWIJS

EEN GROWTH MINDSET STIMULEREN BIJ LEERLINGEN START BIJ DE LEERKRACHT OF DOCENT

De growth mindset komt meer tot leven wanneer je je als onderwijsprofessional verdiept in de growth mindset en leert om nog meer rolmodel te kunnen zijn als het om een groeigerichte houding gaat. Hiervoor gebruikt Groeibrein zes mindset interventies die je meteen kunt inzetten. Door de unieke benadering van meer kennis van de (kinder- of puber-) hersenen vergroot je de kracht van het laten opbloeien van een growth mindset. 

 

Tijdens een training of masterclass komen de mindset triggers aan bod, waaraan je mindsets kunt herkennen. Leer je hoe mindsets ontstaan en hoe je de switch maakt van een fixed naar een growth mindset. Dat doe je met zes mindset interventies waarvan groeitaal er één is. Je ontvangt kennis, tips en tools waar die je dezelfde dag kunt inzetten voor jezelf en je leerlingen. 

 

In een gesprek kijken we waar de (leer-)behoeften van het team en/of school(organisatie) liggen, zoomen we in op de doelgroep(en) en stemmen hierop de training of masterclass af. Hierbij wordt uitgegaan van het vergroten van de bewustwording, kennis en de toolkit van de onderwijsprofessionals, om daarvanuit zelf aan de slag te gaan met toepassingen op school. Er zijn afwisselende, activerende werkvormen waarbij de verdieping wordt opgezocht. 

Neem contact op, via onderstaande buttons, voor een vrijblijvend gesprek of mail je vragen naar info@groeibrein.nl 

Een enthousiaste en positieve wijze van kennisoverdracht met een variatie aan interactieve brein-vriendelijke werkvormen afgestemd op de doelgroep.

Met bijvoorbeeld even sparren, reflectie, een dosis plezier, materialen, bewustwording en diverse oefeningen. Bewust worden, ervaren en doen. 

Verzorgd door Saskia Verhaeren, growth mindset trainer, spreker, coach en gecertificeerd docent.

20 jaar onderwijs ervaring.

Growth mindset training, trainer, organisaties, teamontwikkeling, Groeibrein, mindset work
Groeibrein voor het onderwijs logo.png, growth mindset basisschool, onderwijs, groeimindse
bottom of page