top of page

GROWTH MINDSET &
SPARQzone
®

BIJZONDER & UNIEK - OVERAL IN NEDERLAND - ELK SEIZOEN 

Vertragen om te versnellen. Je mindset als kompas! Verbinden, inzichten, groei! 

SPARQzone® en Groeibrein hebben een waardevolle, bijzondere dag ontwikkelt voor management- en leidinggevenden teams. Deze dag helpt je om tot nieuwe inzichten, verbinding, groei & wendbaarheid te komen. SPARQzone® is een uniek ervarings-gericht concept in de openlucht (het hele jaar door) en Groeibrein brengt een frisse kijk op jezelf, anderen en situaties. Je hebt vast gehoord van de growth mindset, die groei, ontwikkeling en verbinding versterkt. De impact van mindsets op de werkvloer en voor persoonlijke groei is groot. Mindsets kunnen belemmeren of juist leiden tot succes en meer welbevinden. Men zegt ook wel: "De growth mindset is het nieuwe goud in deze steeds veranderende wereld"." Steeds meer organisaties ontdekken het! 

SparqZone, teamdag, maatwerk aanbod_edit

We ontwerpen deze dag altijd in afstemming. Zo kan worden toegespitst op de onderwerpen die actueel zijn of gaan worden. Denk aan de continue en/of op komst zijnde veranderingen, veerkracht, lerende mindset, innovatief denken,  meer verbondenheid en betrokkenheid en andere belangrijke onderwerpen die bij velen aan de orde van de dag zijn. 

 

SPARQzone® is een bijzondere plek om op een ontspannen en inspirerende manier samen te zijn.  Een uniek concept voor ervaringsleren waarbij mensen vertrouwde relaties kunnen opbouwen met hun collega's, van elkaar kunnen leren, inspiratie kunnen opdoen, kunnen groeien in een veilige en leuke omgeving. Door als groep de SPARQzone® te beleven word je je nog meer bewust van growth mindset triggers en de breinbewuste benadering van Groeibrein.. Een unieke manier om je samen in de natuur te begeven en in een andere breinstaat te komen. Dit, samen met de growth mindset, helpt je om tot nieuwe inzichten, verbinding, groei & wendbaarheid te komen. Het samenzijn in de natuur katalyseert het diepere, bredere denken dat nodig is in deze uitdagende tijden. Veel teams hebben hun denken over strategie, verandering en samenwerking verlegd door samen te komen in deze bijzonder plek, die in heel Nederland (en elk seizoen) te plaatsen is. 

Een positieve wijze van kennisoverdracht met een variatie aan interactieve breinvriendelijke werkvormen afgestemd op de doelgroep.

 Reflectie, gesprek, verwondering, ervaren, plezier, Met materialen en diverse oefeningen. Bewust worden, ervaren en doen. 

Vertragen om te versnellen

Growth mindset & SparqZone

Uniek in Nederland

SPARQzone®: een unieke ervaring om buiten de gebaande paden te treden
Laat je verrassen door SPARQzone en ontdek nieuwe inzichten. Twaalf zwevende stoelen vormen een cirkel, vanuit het midden met elkaar verbonden. Er gebeurt iets bijzonders als je in SPARQzone ligt, wiegt één bent met de natuurlijke omgeving. Hier ben je even weg van alles en ontspannen, op gelijke hoogte met anderen. Dit geeft een gevoel van veiligheid, gelijkheid en verbondenheid.

Wil je weten hoe deze waardevolle dag bij jullie zou passen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande buttons, we gaan graag in gesprek. 

Meer informatie of boeken via onderstaande knoppen. 

Sparq Zone & growt mindset
Growth mindset, groeimindset, ontwikkeling, Saskia Verhaeren, Groeibrein
Skogsfloating hangend in bos.png
bottom of page