top of page

IMPLEMENTEER DE GROWTH MINDSET

DE GROWTH MINDSET IS DE SLEUTEL TOT VELE UITDAGINGEN DIE ALS MENS EN ALS ORGANISATIE OP JE PAD KOMEN. DE NEUROWETENSCHAPPELIJKE INVALSHOEK VAN GROEIBREIN GEEFT EEN FRISSE KIJK EN INZICHT IN JEZELF, ANDEREN EN SITUATIES. 

Als HR en L&O vind je mentale veerkracht, ontwikkelen, leren, inzetbaarheid en groei belangrijke thema's. Vanuit de growth mindset, met een neurowetenschappelijke invalshoek. Als leider moet je voorbereid zijn op de toekomst en je op je team richten, vooral in deze constant veranderende wereld. Om dit te bereiken, is leiderschap nodig die zich richt op ontwikkeling, verbinding en welzijn van medewerkers. Fundamentele groei start met een growth mindset. Het is van essentieel om deze mindset te omarmen om de vele uitdagingen van deze tijd positief aan te kunnen gaan. In tegenstelling, kan een fixed mindset op vele fronten juist belemmeren. Door de relatie te begrijpen tussen mindset, brein en lichaam, kun je meer inzicht krijgen in het gedrag van anderen en jezelf.

Leiderschap training, maatwerk aanbod visual aug. 2023.png

Denken en handelen vanuit een growth mindset helpt je om veerkrachtiger mee te bewegen met verandering, het verbindt mensen en leidt tot meer succes! Deze mindset geeft o.a. ruimte om anders om te gaan met uitdagingen, fouten, tegenslag. feedback en successen van anderen. Door onze breinbelemmeringen is anders denken en doen niet vanzelfsprekend. Gelukkig hebben we ook breinkracht, onze hersenen zijn neuroplastisch (maakbaar). Mindset én hersenen zijn dan ook onlosmakelijk verbonden. Deze training is een mooie impuls tot brein bewust denken en handelen vanuit een growth mindset en past bij een meer coachende, opbouwende manier van leidinggeven. Vanuit zelfleiderschap naar leiderschap en meer verbinding!

 

Een frisse kijk op jezelf en anderen. Leer hoe je een growth mindset in de organisatie implementeert en hoe je dit bij anderen kunt stimuleren. Gebaseerd op de growth mindset theorie en neuro-weterschappelijke inzichten waarbij hart en hoofd samengaan. 

Tijdens deze masterclass word je je bewust van je eigen mindset, de mindsets in organisaties en de invloed ervan. Hoe kan een growth mindset zorgen voor meer (mentale) vitaliteit, verbinding, betrokkenheid en een meer open leerhouding bij bijv. mobiliteit en veranderingen. Waardevol voor HR, P&O teams. Een frisse kijk op mens & organisatie. Wat zijn de voordelen van een growth mindset, wat levert het op én wat hebben onze sociale behoeften (SCARF) en ons social brain hier mee te maken. Ontdek ook welke processen je kunt beïnvloeden om een groeimindset te laten opbloeien in mens & organisatie. 

Deze masterclass wordt waar mogelijk zoveel mogelijk afgestemd op de visie en strategische (HR  en L&O) plannen. Er wordt afgestemd op leerbehoeften en de doelgroep. 

Een enthousiaste wijze van kennisoverdracht met een variatie aan breinvriendelijke werkvormen afgestemd op de doelgroep.

Met o.a. reflectie, materialen, spel, gesprek, bewustwording en diverse oefeningen. Bewust worden, ervaren en doen. 

Verzorgd door Saskia Verhaeren, growth mindset trainer,  gecertificeerd docent, spreker en coach

Wil je meer informatie over de inhoud van de training en/of weten HOE deze waardevolle training ook in jouw organisatie of academie ingezet kan worden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie via het contactformulier of onderstaande buttons. 

Nieuwsgierig welke variatie aan organisaties al klant geweest zijn van Groeibrein? Bekijk ze op de homepage! Bekijk evt. de mooie aanbevelingen op LinkedIn of Google reviews. 

Growth mindset, groeimindset, ontwikkeling, Saskia Verhaeren, Groeibrein
Groeibrein, Saskia Verhaeren, groei mindset training, growth mindset trainer
bottom of page