top of page

TEAM & ORGANISATIE ONTWIKKELING VANUIT DE GROWTH MINDSET

DEZE STEEDS VERANDERENDE WERELD VRAAGT OM WENDBAARHEID, VERBINDING EN (MENTALE) VITALITEIT. 

We leven in een wereld die continu in beweging is. Hiervoor is flexibiliteit en wendbaarheid nodig. De behoefte om deze elasticiteit te creëren wordt steeds groter. Dit vraagt om een growth mindset; het fundament voor verandering, leren, ontwikkelen, wendbaarheid, mentale vitaliteit, betrokkenheid en verbinding. De mindset theorie is afkomstig vanuit de positieve psychologie (prof. C.S. Dweck, Dr. David Yeager e.a.). Groeibrein hanteert hierbij een neurowetenschappelijke invalshoek. Door ook de hersenen beter te leren begrijpen krijgen we meer inzicht. 

Team & organisatie ontwikkeling training, maatwerk aanbod.png

Een growth mindset cultuur inspireert, mobiliseert energie en het stimuleert flexibiliteit. Het is een lerende cultuur waar geestkracht, kennis en verbinding hand in hand gaan. Het cultiveren van een growth mindset wordt bijvoorbeeld ingezet bij situaties of thema's als: 'adaptability' bij veranderingen, zelfleiderschap & leiderschap, groei gericht denken, betrokkenheid en verbinden, omgaan met feedback en fouten, stress en (mentale) vitaliteit, talentontwikkeling en mobiliteit, inclusief denken, creatief denken en innoveren, redere thema's zoals 'ontwikkelen & leren'. Breed inzetbaar omdat het om dé basis van groei en ontwikkelen gaat. 

Deze klanten gingen je voor! ​

Groeibrein hanteert drie hefbomen die je effectief kunt inzetten. Met direct inzetbare mindset interventies kun je in korte tijd al verschil maken! Een stevige basis voor fundamentele verandering. Bekijk de werkwijze hier. 

Brein bewuste mindset trainingen, coaching, leiderschapstrajecten,

medewerker workshops etc.

Maatwerk!

Toegespitst op de (leer-)doelen,

doelgroepen, missie, visie en organisatie mindset (cultuur)

Wil je weten wat Groeibrein voor jullie team/organisatie en situatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande buttons, Groeibrein geeft graag antwoord op je vragen en bespreekt van harte de mogelijkheden. 

Bekijk evt. de mooie aanbevelingen op LinkedIn of Google reviews. 

Meer informatie of boeken via onderstaande knoppen. 

Team & organisatie ontwkkeling
Mensen praten, groepsgesprek.png
SaskiaVerhaeren-nov2022-14.jpg
bottom of page