top of page
Kennis & inspiratie sessie | aanbod

IK WIL GROEIEN 

EEN TRAINING VOOR (ALLE) MEDEWERKERS. BEOORDEELD MET EEN 8,6.

INCOMPANY OF INKOOP DOOR ACADEMIES VAN ORGANISATIES.  

 

Voor iedereen die stappen wil zetten op het gebied van persoonlijke groei, werk en ‘beter in je vel’. Jij wilt groeien, jezelf ontwikkelen en meer persoonlijk leiderschap. Dit kun je versterken wanneer je een goed fundament hebt óm te kunnen groeien. Zonder deze stevige basis blijft echte groei vaak uit en ervaar je belemmeringen. Vanuit de mindset theorie én meer kennis van je hersenen (in relatie met je lichaam) kun je van binnenuit aan dit fundament bouwen. 

Ik wil groeien - aanbod.png

Iedereen is in staat om deze growth mindset te leren! Leer hoe je de basis legt voor echte groei, meer zelfvertrouwen, wendbaarheid en handvatten om je doelen te behalen. Leer beter omgaan met o.a. fouten, tegenslag, succes van anderen en feedback. Word je bewust van de beperkingen én juist ook de kracht van je hersenen. Veel mensen denken dat ze deze groeimindset hebben omdat ze bereid zijn om te groeien. Toch blijkt in het dagelijks leven dat dat niet goed lukt. Zo bereiken ze niet wat ze eigenlijk wél willen. Groeibrein heeft een waardevolle, hedendaagse training ontwikkelt gebaseerd op de positieve psychologie en hedendaagse (neuro-)wetenschappelijke inzichten, zonder het hart uit het oog te verliezen. Het heeft inmiddels veel mensenlevens heel veel moois gebracht! 

Tijdens de training ontvang je kennis, oefen je op een interactieve manier en ontvang je tips & tools om meer in balans te komen. Mindset, brein, (veer-)kracht & vitaliteit zijn nauw verbonden. Na de tweedaagse training:

  • heb je een fundament gelegd voor echte groei!

  • heb je de kennis en tools in handen voor veranderkracht van binnenuit vanuit de growth mindset én kennis van de hersenen.

  • herken je de mindset triggers die jou belemmeren en weet hoe je dit positief om kunt buigen.

  • heb je meer zelfkennis én ook inzicht in anderen.

  • heb je inzicht in hoe je om kunt gaan met fouten, falen en succes van anderen.

  • ben je gegroeid in zelfvertrouwen. 

  • heb je kennis en tools voor meer breinbalans én 'beter in je vel'

  • heb je inzicht in hoe het volwassen brein leert en hoe je dat toe kunt passen.

  • is de basis gelegd voor de growth mindset die jou brein bewust helpt persoonlijke successen en doelen te behalen.

  • kun je nog tot wel 3 maanden oefenen in je persoonlijke leeromgeving.

Een enthousiaste wijze van kennisoverdracht met een variatie aan breinvriendelijke werkvormen afgestemd op de doelgroep.

Met o.a. reflectie, materialen, spel, gesprek, bewustwording en diverse oefeningen. Bewust worden, ervaren en doen. Inclusief een online leeromgeving.

Verzorgd door Saskia Verhaeren, growth mindset trainer,  gecertificeerd docent, spreker en coach

In de tussentijd én nadien kun je in eigen tijd en tempo meer ontdekken en oefenen in een online leeromgeving. Je hebt tot wel drie maanden toegang. Hier lees je meer over de online leeromgeving.

Een incompany training wordt, wanneer dat wenselijk is, toegespitst op de onderwerpen die in een team of gehele organisatie actueel zijn of gaan worden. Ook de titel wordt soms aangepast naar behoefte. Bijvoorbeeld 'Master je mindset' is een variant. Groeibrein bespreekt van harte de mogelijkheden. 

 

Wil je meer informatie over de inhoud van de training en/of weten HOE deze waardevolle training ook in jouw organisatie of academie ingezet kan worden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie via het contactformulier of onderstaande buttons. 

Nieuwsgierig welke variatie aan organisaties al klant geweest zijn van Groeibrein? Bekijk ze op ze hierOf lees de aanbevelingen op LinkedIn of Google reviews. 

Growth mindset, groeimindset, ontwikkeling, Saskia Verhaeren, Groeibrein
Groeibrein, Saskia Verhaeren, groei mindset training, growth mindset trainer
bottom of page