top of page
Kennis & inspiratie sessie | aanbod

GROWTH MINDSET
KENNIS & INSPIRATIE SESSIE

Een interactieve, brein bewuste sessie waarin je direct een aantal zaken ervaart en je huiswaarts keert met bruikbare stappen en tips. Inspiratie en tools tot groei, een open leerhouding, veranderkracht, verbinding en het bereiken van doelen. Vanuit de growth mindset theorie en hedendaagse kennis van de hersenen (zie werkwijze).

 

Je ontdekt o.a. welke impact mindsets hebben in privé en werkleven. De link naar je hersenen en de vitaliteit ervan vanuit de hedendaagse neurowetenschap zorgt voor een frisse kijk op jezelf, anderen en situaties. 

 

Deze sessie wordt altijd toegespitst op de onderwerpen die in je team of gehele organisatie actueel zijn of gaan worden. Denk aan de continue en/of op komst zijnde veranderingen, veerkracht, een lerende mindset, meer verbondenheid en betrokkenheid en andere belangrijke onderwerpen die bij velen aan de orde van de dag zijn. 

Een enthousiaste en positieve wijze van kennisoverdracht met een variatie aan interactieve brein-vriendelijke werkvormen afgestemd op de doelgroep.

Met bijvoorbeeld even sparren, reflectie, een dosis plezier, materialen, bewustwording en diverse oefeningen. Bewust worden, ervaren en doen. 

Verzorgd door Saskia Verhaeren, growth mindset specialist, spreker, trainer, CRKBO gecertificeerd 

docent en coach

Wil je weten HOE deze waardevolle kennis & inspiratie sessie past voor jullie team/organisatie en situatie? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande buttons, Groeibrein geeft graag antwoord op je vragen en bespreekt van harte de mogelijkheden. 

Nieuwsgierig welke variatie aan organisaties al klant geweest zijn van Groeibrein? Bekijk ze op de homepage! Bekijk evt. de mooie aanbevelingen op LinkedIn of Google reviews. 

Meer informatie of boeken via onderstaande knoppen. 

38.jpg
PJP-17-6 220.JPG
bottom of page