top of page

GROEIMINDSET
VOOR IEDEREEN

Zet je mindset & je brein bewust in!

Dit tijdperk is complex, onzeker, vaag en verandert snel. Dit vraagt om veerkracht in vele opzichten. Wanneer je leeft met de waan van de dag, blijft steken in denkpatronen of helemaal vastloopt is het lastig om mee te bewegen. Groeibrein laat stilstaan bij de impact van mindsets en onze hersenen die hier nauw bij betrokken zijn en geeft bouwelementen (tools) om zo meer inzicht en grip te krijgen. Zo beweeg je gemakkelijker mee en haal je meer uit je potentieel.

Jouw mindset ofwel jouw overtuiging over intelligentie, kwaliteiten & talenten en de veranderbaarheid daarvan is van invloed op je gehele 'zijn'. Deze overtuiging heeft invloed op je hele leven: op je persoonlijke ontwikkeling, je relaties, je prestaties en je werk. En ook hoe je naar anderen kijkt en wat je van hen verwacht. Groeimindset is het fundament van ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

Verandering is mogelijk voor iedereen en werkt vanuit een groeimindset. Met dit ‘groeibrein’ kan en wil je uitdagingen aangaan en volhouden. Je ontdekt de kracht van fouten maken en ziet obstakels en inspanningen als dé weg om te ontwikkelen. Zo bereik je wat je waardevol vindt en word je (veer-) krachtiger! 

Voor wie?

Voor jou, leidinggevenden, (HR)teams in/en organisaties die een goed fundament willen creëren voor echte groei, voortuitgang, wendbaarheid, continu verbeteren, innovatief denken, verbinden (inclusie mindset), mentale vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 

Het volwassen brein is in staat om te ontwikkelen en krachtiger te worden. Echter leert het volwassen brein wel anders. Ook hier heeft Groeibrein een antwoord op. Met de MindBouwSet leg je, brein bewust, de basis voor een mindset gericht op groei en verbinding.

Voor jou persoonlijk! Kies een groeipakket dat bij jouw past. De twee uur durende coaching-sessie houden bevatten waardevolle elementen en sluiten aan op jouw behoeften. Bekijk het hier! 

Met de MindBouwSet bouw je brein bewust aan jouw groeimindset. Jij gaat het doen, als architect van je mindset & je brein, met toenemende kennis en groeikracht! Meer weten? Lees dan verder op de website, bekijk het aanbod of neem contact op! 

 

Growth mindset, groeimindset, ontwikkeling, Saskia Verhaeren, Groeibrein
bottom of page