top of page
Online leeromgeving

BLENDED LEARNING

Wil je gedragsverandering, groei, persoonlijke-, team- of organisatie doelen behalen en succes? Dan is blended learning de manier waarop je je groeiproces kunt versterken. Groeibrein geeft fysieke én online trainingen en heeft hierin ruime ervaring en een CRKBO registratie (erkend docent). Met een variatie aan werkvormen zodat deelnemers actief betrokken zijn. Bekijk meer hierover bij 'werkwijze'. 

 

Daarnaast heeft Groeibrein een online leeromgeving ontwikkelt en de Groei & Brein mindset Gids (planner, journal). Groei is een proces. Oefenen, herhalen en het toepassen, om het geleerde echt eigen te maken en blijvende verandering te creëren. Want kennis is kracht, het kunnen toepassen is groeikracht! Sleutels tot groei, ontwikkeling & succes! 

De online leeromgeving: 

Deze omgeving biedt herhaling, oefening en mogelijkheden tot het toepassen van de opgedane bewustwording en kennis van een training, masterclass etc. De leeromgeving bevat enkele oefeningen vooraf, om het brein te primen voor de onderwerpen die tijdens fysieke of online sessie aan bod komen. Met een inlogcode komen deelnemers in hun eigen online leeromgeving om verder aan de slag te gaan met hun mindset en hun vitale brein. Je vindt er ontwikkel-nudges, video's, oefeningen, open en gesloten vragen, tips, achtergrondinformatie, geluidsfragmenten en nog veel meer. Hieronder vind je een 'sneak-peak' van de online omgeving. Er zijn mogelijkheden tot het aanvragen van een demo. Neem dan contact op via de knop onder de video's. 

Groei & Brein Gids - Planner

Deze planner is speciaal samengesteld om na een sessie met Groeibrein te blijven oefenen met de growth mindset én ook ter ondersteuning bij het vitaal houden van je hersenen. Deze overzichtelijke weekplanner, in kalendervorm, bevat 52 weken, waarin je elk moment kunt starten. Met persoonlijke (leer-)doelen, groeitaal, de mindset elementen, een reflectiemoment én stimulans om je hersenen vitaal te houden. Met na elke vier weken vind je een maandoverzicht waarin je je groei kunt monitoren. 

Groei en Brein Gids - Planner
bottom of page