Aangenaam

Passie voor groeimindset, sociale interacties en het brein

Saskia Verhaeren heeft als docent jarenlang kennis gedeeld, mensen en teams gemotiveerd om te leren en anderen gestimuleerd tot persoonlijke groei. Zij heeft zich gespecialiseerd in de Growth Mindset-theorie van prof. Carol Dweck. Saskia voegt daar een dimensie aan toe doordat ze zich verdiept heeft in de werking van de hersenen. Met haar onderneming, Groeibrein, deelt ze kennis en reikt ze praktische tools aan. Daarbij besteedt ze speciale aandacht aan ons sociale breinsysteem en onze sociale behoeften die van invloed zijn op ons gedrag, onze relaties en de manier waarop we samenwerken. Zij gebruikt een variatie aan breinvriendelijke werkvormen en tools om individuen en teams te helpen ontplooien om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. 

CRKBO registratie: 

Als CRKBO docent voldoet Groeibrein aan de kwaliteitscode voor docenten. CRKBO staat voor: Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Samenwerking: 

Mensen zijn gemaakt om de verbinding op te zoeken, we hebben dan ook een zogeheten Sociaal Breinsysteem. Ook Groeibrein zoekt de verbinding op door samen te werken met andere professionals. Hier kun je lezen met wie Groeibrein waar nodig of wenselijk samenwerk. 

Weten wat Groeibrein doet? Ga naar diensten of bekijk direct het aanbod

Lees de aanbevelingen van enkele klanten hier. 

Saskia Verhaeren

Brein bewust trainer, spreker en adviseur

Mijn bevlogenheid voor groeimindset en de werking van het brein zorgen ervoor dat ik niet anders wil dan dat steeds meer mensen & organisaties hier hun voordeel uithalen.

Waardevolle masterclass, leer- actieve lezing of training

Vind een leer-actieve lezing of training die past, of kies voor maatwerk! Liever een Masterclass of boost-camp? Bekijk het aanbod hier...

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: