top of page

GROEIBREIN

Waar komt de naam Groeibrein vandaan?

Passie voor groeimindset & het brein = GROEIBREIN

Groeibrein gaat uit van de growth mindset (groeimindset) en hanteert een neurowetenschappelijke invalshoek. Lees er meer over bij 'werkwijze'. 

Trainer | coach | spreker Saskia Verhaeren

Saskia heeft als docent jarenlang kennis gedeeld, mensen en teams gemotiveerd om te leren en anderen gestimuleerd tot persoonlijke groei. Zij heeft zich gespecialiseerd in de Growth Mindset theorie van prof. Carol Dweck. Saskia voegt daar een dimensie aan toe doordat ze zich verdiept heeft in de werking van de hersenen. Ze deelt kennis en reikt ze praktische tools aan zodat je mindset én brein krachtig in kunt zetten voor zowel jezelf als in team(s). Daarbij besteedt ze speciale aandacht aan ons sociale breinsysteem en onze sociale behoeften die van invloed zijn op ons gedrag, onze relaties en de manier waarop we samenwerken. Zij gebruikt een variatie aan breinvriendelijke werkvormen en tools om individuen en teams te helpen ontplooien om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Gebaseerd op (neuro-)wetenschappelijk onderzoek. De toepassingen zijn breed inzetbaar en veelal op maat gemaakt. Zie ook het aanbod. Bijvoorbeeld bij teamontwikkeling, organisatie ontwikkeling, verandertrajecten, zelfsturing, mentale vitaliteit etc. 

 

CRKBO registratie & MMI certificering

Als CRKBO docent voldoet Groeibrein aan de kwaliteitscode voor docenten. MMI gecertificeerd coach en teamcoach.

Klanten die je voorgingen:

De variatie van Groeibrein klanten is groot, tenslotte gaat het om mensen. Bekijk een greep uit eerdere klanten hier of lees de reviews eens. 

Partners:

Mensen zijn gemaakt om de verbinding op te zoeken, we hebben dan ook een zogeheten Sociaal Breinsysteem. Ook Groeibrein zoekt de verbinding op door samen te werken met onderstaande professionals. Klik hier of op één van de logo's en ontdek meer over deze samenwerkingspartners.

36.jpg

Saskia Verhaeren

Brein bewust trainer, spreker en mindset coach.

Mijn bevlogenheid voor groeimindset en de werking van het brein zorgen ervoor dat ik niet anders wil dan dat steeds meer mensen & organisaties hier hun voordeel uithalen.

bottom of page