top of page

GROEIBREIN

Waar komt de naam Groeibrein vandaan?

Passie voor groeimindset & het brein = GROEIBREIN

Trainer | coach | spreker Saskia Verhaeren

Saskia heeft als docent jarenlang kennis gedeeld, mensen en teams gemotiveerd om te leren en anderen gestimuleerd tot persoonlijke groei. Zij heeft zich gespecialiseerd in de Growth Mindset theorie van prof. Carol Dweck. Saskia voegt daar een dimensie aan toe doordat ze zich verdiept heeft in de werking van de hersenen. Ze deelt kennis en reikt ze praktische tools aan zodat je mindset én brein krachtig in kunt zetten voor zowel jezelf als in team(s). Daarbij besteedt ze speciale aandacht aan ons sociale breinsysteem en onze sociale behoeften die van invloed zijn op ons gedrag, onze relaties en de manier waarop we samenwerken. Zij gebruikt een variatie aan breinvriendelijke werkvormen en tools om individuen en teams te helpen ontplooien om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Gebaseerd op (neuro-)wetenschappelijk onderzoek. Bijvoorbeeld bij teamontwikkeling, organisatie ontwikkeling, verandertrajecten, zelfsturing, mentale vitaliteit etc. Lees hier meer over bij 'werkwijze'. 

 

CRKBO registratie & MMI certificering

Als CRKBO docent voldoet Groeibrein aan de kwaliteitscode voor docenten. MMI gecertificeerd coach en teamcoach.

Partners:

Mensen zijn gemaakt om de verbinding op te zoeken, we hebben dan ook een zogeheten Sociaal Breinsysteem. Ook Groeibrein zoekt de verbinding op door samen te werken met onderstaande professionals. Klik hier of op één van de logo's en ontdek meer over deze samenwerkingspartners.

Wil je weten wat Groeibrein doet en hoe we werken? Ga naar werkwijze of bekijk direct het aanbod

Lees de aanbevelingen van enkele klanten hier. 

36.jpg

Saskia Verhaeren

Brein bewust trainer, spreker en mindset coach.

Mijn bevlogenheid voor groeimindset en de werking van het brein zorgen ervoor dat ik niet anders wil dan dat steeds meer mensen & organisaties hier hun voordeel uithalen.

bottom of page