Aangenaam

Passie voor groeimindset, sociale interacties en het brein

Saskia Verhaeren heeft als docent jarenlang kennis gedeeld, mensen en teams gemotiveerd om te leren en anderen gestimuleerd tot persoonlijke groei. Zij heeft zich gespecialiseerd in de Growth Mindset theorie van prof. Carol Dweck. Saskia voegt daar een dimensie aan toe doordat ze zich verdiept heeft in de werking van de hersenen. Ze deelt kennis en reikt ze praktische tools aan zodat je mindset én brein krachtig in kunt zetten voor zowel jezelf als in team(s). Daarbij besteedt ze speciale aandacht aan ons sociale breinsysteem en onze sociale behoeften die van invloed zijn op ons gedrag, onze relaties en de manier waarop we samenwerken. Zij gebruikt een variatie aan breinvriendelijke werkvormen en tools om individuen en teams te helpen ontplooien om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Bijvoorbeeld bij teamontwikkeling, organisatie ontwikkeling, verandertrajecten, zelfsturing, mentale vitaliteit etc. Lees hier meer over bij 'werkwijze'. 

CRKBO registratie: 

Als CRKBO docent voldoet Groeibrein aan de kwaliteitscode voor docenten. CRKBO staat voor: Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Mogelijkheden: 

Mindset gaat over hoe jij denkt over je intelligentie, talenten, vaardigheden, persoonlijkheid en de veranderbaarheid daarvan. Het gaat dus om een grondovertuiging van mensen. Hierdoor is het in te passen in velerlei organisaties en situaties. Groebrein maakt hierbij gebruik van blended learning. Het volwassen brein leert nu eenmaal anders dan een brein dat nog in ontwikkeling is. Het kent voorwaarden om anders denken en nieuw gedrag te ontwikkelen. Groeibrein werkt hierbij live of virtueel eventueel aangevuld met bijvoorbeeld de online leeromgeving. 

Samenwerking: 

Mensen zijn gemaakt om de verbinding op te zoeken, we hebben dan ook een zogeheten Sociaal Breinsysteem. Ook Groeibrein zoekt de verbinding op door samen te werken met andere professionals. Hier kun je lezen met wie Groeibrein waar nodig of wenselijk samenwerkt. 

Weten wat Groeibrein doet? Ga naar diensten of bekijk direct het aanbod

Lees de aanbevelingen van enkele klanten hier. 

36.jpg

Saskia Verhaeren

Brein bewust trainer, spreker en mindset mentor.

Mijn bevlogenheid voor groeimindset en de werking van het brein zorgen ervoor dat ik niet anders wil dan dat steeds meer mensen & organisaties hier hun voordeel uithalen.