top of page

Info & inspiratie

 

 

MINDSETS

‘Met de juiste mindset lukt het je wel!’ Maar wat is nu 'mindset' en waarom is het belangrijk hier meer van te weten? Je mindset heeft grote invloed je persoonlijke ontwikkeling, je relaties, je (school-)prestaties, je welbevinden en je werk. Je mindset bepaalt of je je potentieel benut. Het is een belangrijk deel van je persoonlijkheid. Inzicht in je hersenen en het fit houden daarvan is hier sterk mee verbonden. Hoe dat zit ontdek je bij de werkwijze van Groeibrein: De drie pijlers

Wat is mindset? Mindset overzicht - via foto 1

Wat is mindset, wat is de impact ervan en welke twee mindsets zijn er? Bekijk een helder overzicht die je ook gratis kunt downloaden. 

Informatieve blogs - via foto 2

Met regelmaat kun je nieuwe, waardevolle (informatieve) blogs) vinden op deze website. Wil je niets missen? Schrijf je dan in via de pop-up die vanzelf verschijnt wanneer je mijn website bezoekt. Of vul het formulier in voor meer informatie via deze link.  

Inspiratie - via foto 3

Prikkelende MINDzetjes en interessante BREINfeitjes om te inspireren, te delen en om van te leren. Voor aan de start van een meeting, als trigger bij het koffiezetapparaat, voor op kantoor, in de klas, sociale media of je thuiswerkplek. Op Instagram en ook regelmatig op LinkedIn vind je bij elk item een leerzame toelichting. 

Informatieve video's - via foto 4

In enkele video's krijg je meer uitleg over de groeimindset en de invloed van de hersenen en ook over het aanbod van Groeibrein. 

Podcasts - via foto 5

Groeibrein is herhaaldelijk gevraagd voor een podcast. Saskia Verhaeren heeft deze inmiddels opgenomen met diverse hosts. Luister de podcast onderweg, tijdens een klusje of wandeling. 

bottom of page