top of page

Werkwijze vervolg...

Samenwerking

Waar nodig en wenselijk (afhankelijk van de inhoud en grootte van de opdracht), werkt Groeibrein samen met samenwerkingspartners

De diensten van Groeibrein zijn interactief, breinvriendelijk en er bestaat de mogelijkheid tot blended learning.

Blended learning - Groeibrein stemt af op de behoeften van de klant. Een traject of training wordt dan ook op maat samengesteld. Blended learning bestaat uit de combinatie van een online of live training of sessie aangevuld met de online leeromgeving van Groeibrein. Deze leeromgeving staat niet op zichzelf maar is altijd gecombineerd met de training/sessie. Daarbij is een Groei & Brein Gids ontwikkelt die nadien zelfstandig gebruikt kan worden om het geleerde te bestendigen en in te passen in de dagelijkse praktijk. Ook zijn er medewerkers die het prettig vinden hierin meer begeleiding te krijgen, dit kan door middel van coaching (groeipakketten).

 

 

 

 

 

 

Breinvriendelijk - Groeibrein gebruikt breindidaktiek (breinwaardes), dat zijn manieren waarop het brein graag leert. Zoals bijvoorbeeld emotie, creatie, voortbouwen en focus. Er is ruimte voor beweging & rust.

 

Kennis - Nieuwe kennis is essentieel voor het vormen van nieuwe gedachten. Nieuwe gedachten zorgen voor nieuwe keuzes, die zorgen op hun beurt voor nieuwe ervaringen en nieuwe ervaringen zorgen voor groei! 

Autonomie - Tijdens de training spreken we jouw op groei gerichte mindset aan en daarmee kom je in actie. Bij enkele diensten ontvang je een weekplan en 4 weken lang activerende tools & tips om je te helpen de focus te houden op de ontwikkeling van jouw groeimindset. 

 

Oefenen - Actief leren, niet alleen luisteren. Jouw brein wordt aan het werk gezet. Tijdens een leer-actieve lezing of training ga je zelfstandig en samen aan de slag in diverse werkvormen.

 

Zorg voor je brein - De trainingen worden, waar mogelijk, gegeven in een breinvriendelijke omgeving. Indien wij eten verzorgen, zal voeding en drank aangeboden worden die het brein ondersteuning en balans biedt. (Dit is locatie afhankelijk). Een vitaal brein ondersteunt! 

 

(Inter-)actie - Het brein is gemaakt om te creëren én te delen. Tijdens de training kom je alleen of samen in beweging. Je leert van en met elkaar. Alleen gaat sneller, samen kom je verder. Deze activiteiten stimuleren je brein en dat is ook van invloed op jouw proces.

 

Serieus & met plezier - Serieus, je bent bezig met wat echt belangrijk voor jou en anderen is. Met plezier omdat de trainingen nuttige & leuke elementen bevatten. Plezier ondersteunt motivatie, je mood en leren. 

Meer weten?

Wil je weten welk aanbod er is? Ga dan naar diensten of klik op de button hieronder neem contact op via de mail. 

bottom of page