Werkwijze vervolg...

Groeibrein gaat uit van de mindset-theorie en de fundamenten voor persoonlijke ontwikkeling & motivatie van Prof. Carol S. Dweck. De informatie m.b.t. het brein komen o.a. van Prof. Jamie Ward, Prof. Margriet Sitskoorn, Prof. dr. Erik Scherder, Prof Erik Kandel en andere (neuro-)wetenschappelijke bronnen. 

De diensten van Groeibrein zijn interactief en breinvriendelijk. 

 

Breinvriendelijk - Groeibrein gebruikt breinwaardes, dat zijn wijzen waarop het brein graag leert. Zoals bijvoorbeeld emotie, creatie, voortbouwen en focus. Er is ruimte voor beweging & rust.

 

Kennis - Nieuwe kennis is essentieel voor het vormen van nieuwe gedachten. Nieuwe gedachten zorgen voor nieuwe keuzes, die zorgen op hun beurt voor nieuwe ervaringen en nieuwe ervaringen zorgen voor groei! 

 

Autonomie - Tijdens de training spreken we jouw op groei gerichte mindset aan en daarmee kom je in actie. Bij enkele diensten ontvang je een weekplan en 4 weken lang activerende tools & tips om je te helpen de focus te houden op de ontwikkeling van jouw groeimindset. 

 

Oefenen - Actief leren, niet alleen luisteren. Jouw brein wordt aan het werk gezet. Tijdens een leer-actieve lezing of training ga je zelfstandig en samen aan de slag in diverse werkvormen.

 

Zorg voor je brein - De trainingen worden, waar mogelijk, gegeven in een breinvriendelijke omgeving. Indien wij eten verzorgen, zal voeding en drank aangeboden worden die het brein ondersteuning en balans biedt. (Dit is locatie afhankelijk). Een vitaal brein ondersteunt! 

 

(Inter-)actie - Het brein is gemaakt om te creëren én te delen. Tijdens de training kom je alleen of samen in beweging. Je leert van en met elkaar. Alleen gaat sneller, samen kom je verder. Deze activiteiten stimuleren je brein en dat is ook van invloed op jouw proces.

 

Serieus & met plezier - Serieus, je bent bezig met wat echt belangrijk voor jou en anderen is. Met plezier omdat de trainingen nuttige & leuke elementen bevatten. Plezier ondersteunt motivatie, je mood en leren. 

Meer weten?

Wil je weten welk aanbod er is? Ga dan naar diensten of neem contact op.

©Groeibrein 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter

Volg Groeibrein: